DIGITEC GALAXUS


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Digitec Galaxus d.o.o. Beograd-Stari Grad
ADRESSE
Makedonska 44
, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Thomas Fugmann, Florian Teuteberg, Aleksandar Zabunović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Digitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija najpoznatijih švajcarskih internet prodavnica: digitec i Galaxus koje čine DigitecGalaxus AG.
Prva je specijalizovana za potrošačku elektroniku, IT i telekomunikacije. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, 99% ćete dobiti potvrdan odgovor, vrlo verovatno uz osmeh. Galaxus ne zaostaje: po količini proizvoda najveća je online prodavnica u Švajcarskoj, a asortiman i dalje raste, svakodnevno i vrtoglavo. U ovoj galaktičkoj prodavnici mogu se naći nameštaj, pokućstvo, oprema za bašte, mašine i alati, oprema za bebe, kozmetika, sportska oprema, satovi i nakit, knjige i drugi proizvodi.

Da bismo omogućili kupcima pouzdane i detaljne informacije o proizvodima, bezbrižnu kupovinu i malo drugačije iskustvo od 2016-te god. smo i mi tu da damo podršku i pojačanje za dalji rast u vidu sledećih odeljenja: Product Content Development, Customer Service i Integration Management.


Kultura Kompanije (EKIPA) Mlada smo kompanija, zato hrabro donosimo odluke i zajedno učimo na greškama. Trudimo se da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska atmosfera. Prodajemo milione proizvoda, ali smo zadržali start up duh. Nemamo dress code, imamo biljke, nemamo legitimacije oko vrata, imamo dobro raspoloženje. Trudimo se da iznenadimo kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji. Po potrebi pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party. Kako osluškujemo želje i potrebe naših kupaca, još više smo otvoreni za sugestije kolega sa kojima radimo. Na svaka tri meseca sprovodimo anketu o zadovoljstvu na radnom mestu u kojoj zaposleni mogu da iznesu svoje zamerke i pohvale.

Nachrichten