Flux pro d.o.o. Beograd

Malo preduzeće

Potpuni naziv:

FLUX PRO DOO BEOGRAD

Odgovorno lice:

Ivana Mitrović

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing

Kontakte

Sedište firme
Adresa:Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd - Batajnica
Telefon: ??? ?? ???? ???
Fax: ??? ?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

privates Eigentum

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Rast prihoda:

?.??%

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

16 godina uzastopno ostvarene dobiti

6 godine uzastopnog uvećanja zaposlenih

Beschreibung der Tätigkeit

Preduzeće FLUX PRO d.o.o. postoji u raznim oblicima organizovanja od 1995 god. Osnovna delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o su projektovanje, prodaja opreme, i izvođenje svih vrsta termo-tehničkih instalacija.

Vremenom, prateći tržiste kao i stalne zahteve partnera tokom godina se posebno specijalizovali za izvođenje završnih radova u građevinarstvu ("fit-out"). Posvećeni poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije. U mogućnosti da realizuju poslove u skladu sa svim zahtevima investitora od ideje i realizacije po sistemu ključ u ruke i ponude sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku i izvođenje radova vrhunskog kvaliteta, što sa sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu.

Posebno posvećeni rešenjima baziranim na implementaciji VRV sistema – najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za grejanje hlađenje i ventilaciju stambenih poslovnih i komercijalnih prostora. Zahvaljujući iskustvu u radu, kao i kvalitetu brenda čiji su generalni uvoznici i distributeri, pouzdano mogu da odgovore na sve zahteve savremene gradnje. Kompanija Samsung, kao partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji.
Prikaži pun opis

Objekti i toponimi

Sieh alles
Klimatizacija
Sisevac terme, Sisevac Paraćin, Srbija
PARAĆIN

Nachrichten

Sieh alles

22.05.2020.  |  Energie, Bauwirtschaft, Tourismus, Sport, Kultur

Luksuzni hotel Biogor gradi se u Sisevac termama kod Paraćina - Apartmani sa đakuzi kadama na terasama i saune s pogledom na prirodu (FOTO)

Sisevac terme kod Paraćina, već su poznate na turističkoj mapi Srbije, a ovaj kompleks dobiće za narednu sezonu nove smeštajne kapacitete. Naime, u toku je gradnja luksuznog hotela Biogor, koji će imati četiri zvezdice i 50-ak soba i apartmana od kojih će neki imati i đakuzi kade na terasama. Investior je kompanija RM Stubica, a vrednost investicije je oko 2 mil EUR. - Hotel će imati

Finanzen

Weitere Details anzeigen
 
2023.
2022.
2021.
Prihod €
???
???
???
Dobit €
???
???
???
Zaposleni
???
???
???
 
2023/2022.
2022/2021.
2021/2020.
Rast prihoda
?.??%
?.??%
?.??%
Rast dobiti
?.??%
?.??%
?.??%
Rast broja zaposlenih €
?.??%
?.??%
?.??%
 
2023.
2022.
2021.
Dobit / Prihod
?.??%
?.??%
?.??%
Prihod po zaposlenom €
???
???
???
Dobit po zaposlenom €
???
???
???