Internacion hotel Sombor

Potpuni naziv:

INTERNATION HOTEL SOMBOR

Odgovorno lice:

Bogdan Maglić

Datum osnivanja:

????.

Kontakte

Adresa:Trg Republike 1, 25000 Sombor
Telefon: ??? (?)?? ?? ?? ??
Fax: ??? (?)?? ?? ?? ??
Email:

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

privates Eigentum

Beschreibung der Tätigkeit

„Kristalna sala” - omogućava organizaciju svečanosti, proslava, konferencija, predavanja, koncerata, manjih sajamskih manifestacija. Sala je kapaciteta oko 400 osoba. Predvorje Kristalne sale takođe stoji na raspolaganju za slične događaje.
Press centar - Jedino mesto ovakvog tipa u Zapadnobačkom okrugu. Kapacitet press centra je 30 osoba, te gotovo da nema pres konferencije koja se ovde ne može prirediti.
Suvenirnica - U holu Hotela „InterNacion” posetioci Sombora mogu da kupe suvenire, razglednice, turističke mape, koje će ih podsećati na Sombor, a i pomoći u razgledanju grada.
Aperitiv bar (u pripremi) - Gostima i posetiocima hotela biće na raspolaganju 24 časa dnevno. U ponudi su najkvalitetnija alkoholna, bezalkoholna pića i kafa.
Bašta - atrijum (u pripremi) - sa jedinstvenom akustikom i arhitekturom...
Parking - Za goste i dnevne posetioce hotela obezbeđen je i parking prostor. Parking je pod nadzorom svih 24 sata.
Prikaži pun opis

Nachrichten

Sieh alles

23.11.2012.  |  Bauwirtschaft, Tourismus, Sport, Kultur

Somborski "Internacion" prodat investitoru iz Turske - U planu renoviranje hotela

Somborski hotel "Internacion" prodat je vlasniku mnogobrojnih apartmana i hotela u Istanbulu i Kušadasiju, Gurselu Tanriogeru iz Turske, prenosi "025 info".Prodaja je dogovorena pre nekoliko dana, a sledece nedelje se očekuje i dolazak dosadašnjeg većinskog vlasnika iz Amerike radi potpisivanja ugovora. Novi vlasnik planira da renovira objekat, ali delatnost hotela se neće menjati.