Direct consulting d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU NA MALO DIRECT CONSULTING DOO BEOGRAD
ADRESSE
Čika Ljubina 7, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Nataša Ignjatović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Preduzeće Direct consulting doo, je u okviru svog poslovanja nedavno otvorilo novi, maloprodajni objekat "ChardaK" koji je koncipiran kao srpski brend shop u čijem asortimanu se nalaze rakije, vina, slatka, džemovi, marzipani, čokolade, praline i drugi proizvodi najpoznatijih i najkvalitetnijih domaćih proizvođača.

Proizvodi se prodaju pojedinačno, ali i u okviru specijalno upakovanih aranžmana, u pletenim korpama, koje su prigodne kao poklon u svakoj prilici. Osim već pripremljenih aranžmana, čije cene variraju od veličine korpe, izbora i broja artikala u njima, kupci mogu sami da izaberu i uz pomoć ljubaznog osoblja, izaranžiraju svoj poklon.

Naši strateški partneri su podrumi vina Aleksandrović, Kovačević, Ivanović, Radenković, Radovanović, Stojaković, Minić, Dajić, Kiš, Jović, Marinković, Selecta, Do kraja meseca, zatim Foodland (džemovi, slatka, avar..), Trijumf, Arex marzipan, Art-ival (konditorski program), kao i proizvodjači najpoznatijih srpskih rakija kao što su Imperia, Excellentia, Zlatna biserka, Dukat dunja i malina, Žuta osa, Viljamovka s plodom, Kraljevska loza, Zlatna dolina, Stara sokolova...

Nachrichten