ASW-Inženjering d.o.o. Beograd


Klein Unternehmen
Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Beschreibung der Tätigkeit
ASW Inženjering d.o.o. je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija.

Integrišući najnovije informatičke tehnologije, pored svojih proizvoda pruža i širok spektar usluga svojim korisnicima u okviru celog životnog ciklusa njihovih informacionih sistema počev od profesionalnih konsalting usluga preko integracije kompleksnih sistema, pa sve do potpunog održavanja i outsource-inga.

U razvoj vlastitih proizvoda do sada je utrošeno preko 400 inženjer-godina. Kompanija je u kontinuiranom porastu i trenutno ima preko 60 zaposlenih radnika među kojima je 55 IT inženjera specijalista sa višegodišnjim iskustvom.

ASW Inženjering poseduje implementiran sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008), sistem upravljanja IT uslugom (ISOIEC 20000-1:2011) i sistem menadžmenta bezbednošcu informacija (ISO 27001:2013) . Navedeni sistemi predstavljaju tvrdnju da kompanija posluje u skladu sa međunarodnom najboljom praksom iz oblasti IT.

Kompanija ASW Inženjering je implementirala svoja rešenja u velikom broju kompanija u Srbiji i regionu. Neke od referenci su: Lilly, Đak, Štampa sistem, Gomex, MPC, Voli, m:tel, Apoteke Asterfarm, Obuća Metro, VIK Podgorica i mnogi druge.