Grading doo Beograd


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE GRADING DOO BEOGRAD
ADRESSE
Kronštatska 5, 11000 Beograd
Verantwortliche Person / Eigentümer
Miroslav Mihajlović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Grading d.o.o. Paraćin osnovan je 1992. godine kao građevinsko preduzeće, koje se bavilo izgradnjom i adaptacijom porodičnih kuća i hala.
Tokom skoro tri decenije rada, naše preduzeće je preraslo u korporaciju koja bogatom istorijom referenci, stručnošću kadra i kvalitetom gradnje zauzima lidersku poziciju.
Danas Grading pruža sveobuhvatnu uslugu izgradnje i adaptacije poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Na sopstvenim lokacijama u Kragujevcu, razvijamo ponudu stanova modernog dizajna i optimalnog balansa cena i funkcionalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija gradnje realizujemo referentne projekate, ostvarujući vrhunske poslovne rezultate i kontinuirani napredak.
Preduzeće je stabilno, sigurno i uređeno, sa jasno definisanom strategijom. Rast organizacije odvija se paralelno sa usavršavanjem naših stručnih kadrova. Posebno nam je važna motivisanost i negovanje pozitivne klime. Zato je Grading prepoznatljiv kao jedan dobro povezan tim, u kojem se vodi briga o svakom zaposlenom.
Naše visoke kompetencije i dokazana poslovna pouzdanost obezbeđuju sigurnost klijentima i saradnicima.Nachrichten