LEGNO-SERVICE d.o.o. Bihać

Potpuni naziv:

LEGNO-SERVICE d.o.o. Bihać

Odgovorno lice:

Ekrem Bulić, Vlasnik i Direktor

Matični broj:

?????????????

Datum osnivanja:

????.

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed

Kontakte

Adresa:Hasan bega Bišćevića 32, 77000 Bihać
Telefon: ??? ?? ??? ???, ?? ??? ???
Fax: ??? ?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, Einkommen, Eigentum

Oblik svojine:

privates Eigentum

Broj zaposlenih:

? ??

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Beschreibung der Tätigkeit

Kompanija Legno–SERVICE je osnovana 2006. godine. Osnivač kompanije, ujedno i vlasnik radi već dugi niz godina u drvnoj industriji, u okviru najvećih europskih kompanija, te sve ovo vrijeme uspješno nastupa na europskom i svjetskom tržištu.

Osnovne djelatnosti kompanije su prerada drveta, trgovina drveta i njegovih sortimenata, a specijalizirani su u preradi i trgovini masivnom bukvom. Pored vlastite proizvodnje koja se odnosi na: cjepano i potpalno drvo, briket , H20 - profil za gradjevinarstvo, te izradu masivnih ploča imaju i nekoliko velikih kooperanata koji rade za firmu, te vlastiti skladišni prostor gdje skladište, selektiraki i suše drvo metodom prirodnog sušenja. U firmi Legno service možete naći sljedeće vrste drveta: bukva, hrast, jasen, javor, jela– smrča, bagrem, trešnja, orah i breza, a njegova upotreba može biti za: stolove, stolice, ladice, ploče i ostale skolopove namještaja.

Pošto su njihovi inozemni kupci krajnji proizvođači, poduzeće ima prednost u otkupu zadnjih serija stolova i stolica te ostalog namještaja, tako da mogu uvijek ponuditi veliki broj različitih modela po vrlo povoljnim cijenama.

Također imaju kontakt sa kompanijama iz Afrike i Latinske Amerike i putem firme Legno service možete doći do drveta egzotičnog karaktera. Proizvođačima pločastog namještaja te građevinske i unutrašnje stolarije mofu ponuditi MDF ploče- sirove i oplemenjene.

U suradnji su sa transportnim poduzećima, tako da sve proizvode dostavljaju na adresu kupca.

Legno- SERVICE je spoj kvalitete i pristupačnih cijena. Uz pomoć kvalitetnih mašina i pažljivo odabranih materijala može da zadovolji sve zahtijeve klijenata. To je idealna kompanija za svakog ko traži dobru organizaciju i rad koji je u skladu s zaštitom okoliša i kontrolom pošumnjavanja.
Prikaži pun opis

Nachrichten

Sieh alles

09.11.2015.  |  Landwirtschaft, Industrie, Bauwirtschaft

Privrednici BiH na poslovnim susretima u Iranu

Predstavnici deset kompanija iz Bosne i Hercegovine zajedno sa ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirkom Šarovićem su u poslovnoj posjeti Iranu. Očekivanja su velika jer se ovoj zemlji uskoro ukidaju sankcije nametnute od strane Zapada, a delegacija BiH želi iskoristiti skoro otvaranje ovog bogatog bliskoistočnog tržišta, prenosi "Manager". U gospodarskoj delegaciji BiH su

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem ipsum dolor

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem ipsum

Lorem

Lorem ipsum

Lorem

Lorem

Lorem

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit