Sačuvajte toplinu doma VELUX Standard Plus krovnim prozorima (FOTO)


VELUX krovni prozori Standard Plus kategorije su energetski optimizovani prozori sa gornjim ili donjim upravljanjem i održavaju vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ove prozore karakterišu odlične izolacione osobine.

Jedinstveni prozori sa gornjim upravljanjem pogodni su za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite nameštaj ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

Donje upravljanje, sa pocinkovanom, ergonomski oblikovanom ručkom u donjem delu, pogodno je za prostorije sa visokim parapetnim zidom.

Manji utrošak energije


Novi napredni ThermoTechnologyTM izolacioni sistem pretvara vaš krovni prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovih krovnih prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

Više informacija pogledajte na www.velux.rs.


Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Energetska efikasnost – danas ulaganje, sutra profit" možete pročitati OVDE.