Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

GTC X poslovni prostor površine preko 17.000 kvadrata - Humana sredina, savremeni dizajn i radno okruženje koje inspiriše

(Foto: Dušan Stojančević)
Šta čini dobar brend? Dobar brend se gradi na autentičnim kvalitetima, ima jasan fokus i prenosi jasnu poruku o tome šta predstavlja. GTC, kompanija koju prepoznaju klijenti, upravo je jedan takav brend.

Nakon što je prodala svoj portfolio poslovnog prostora u Srbiji, GTC je postala jedna od prvih kompanija koja je zaokružila svoj razvojni ciklus - od dobijanja zemljišta, do izgradnje, iznajmljivanja i, konačno, prodaje objekata. Sada kada je završena zgrada po imenu X, novi poslovni objekat na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti, GTC otvara novo poglavlje.

(Foto: Dušan Stojančević)

Sve se svodi na doslednost i istovremeno razumevanje potreba i želja klijenata. Radno okruženje jeste jedan od ključnih faktora kada je u pitanju zadovoljstvo zaposlenih u današnjem svetu. Poslovni prostori predstavljaju mnogo više od kancelarija. Oni odražavaju naš životni stil, navike i određuju naš budući razvoj.

Povratak u kancelarije nakon kovida nameće nove izazove. Istraživanja pokazuju da se od poslodavaca očekuje da obezbede više ličnog prostora i fizičke distance, a da pritom, opet, ne ugroze osećaj zajedništva, pripadanja istom timu i stremljenju ka istim ciljevima koji zaposleni imaju.

(Foto: Dušan Stojančević)

Kao odgovor na sve ove zahteve, kompanija GTC je izgradila oplemenjen prostor koji obiluje dnevnim svetlom, ima poboljšanu ventilaciju i predstavlja humaniju sredinu. Novi poslovni prostor, površine 17.700 m2, odlikuje se savremenim i autentičnim dizajnom, a zamišljen je kao radno okruženje koje inspiriše. Zakrivljena fasada, od poda do plafona, daje ovoj zgradi poseban kvalitet, koji je danas potrebno imati. Lobi dvostruke visine sa zidnim ekranom prati ovaj futuristički dizajn, a korisnicima pruža prijatno mesto za odmor.

(Foto: Dušan Stojančević)

Kao i svi drugi projekti GTC grupe, zgrada GTC X projektovana je i izgrađena u skladu sa zelenim standardima LEED Gold sertifikata, koji garantuje maksimalnu energetsku efikasnost i najmoderniju tehnologiju.

Konstrukcija zgrade, orijentacija, materijali korišćeni pri izgradnji, građevinske metode, fasade, racionalna upotreba vodovodnih, grejnih, ventilacionih i rasvetnih sistema - sve to određuje koliko efikasno ova zgrada troši energiju.

Projekti kompanije GTC fokusiraju se na ove aspekte u svakoj fazi svog životnog ciklusa, od početka projektovanja, izgradnje, održavanja, sve do renovacije. To je ono što čini zelenu gradnju.

GTC X je najnovija zvezda na panorami Novog Beograda, a prvi zakupci su se već uselili.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak