Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Vojvoda Residence - Jedinstveni stambeni kompleks na Voždovcu

Potraga za idealnim stanom odavno se ne svodi samo na izbor stambene jedinice i lokacije, već se u obzir uzimaju svi dodatni sadržaji koji jedan kompleks nudi svojim stanarima. Upravo iz tog razloga, veliko interesovanje izazvao je stambeno-poslovni kompleks Vojvoda Residence. Ovo je prvi kompleks na Voždovcu koji će svojim stanarima ponuditi bazen, spa centar, teretanu i privatno dvorište.

- Potrudili smo se da Vojvoda Residence obezbedi jedinstveno životno okruženje predvidevši dodatne pogodnosti koje će svakodnevni život stanarima učiniti jednostavnijim i komfornijim. Planirani sadržaj u vidu bazena, spa centra i teretane pruža mogućnost za rekreaciju i relaksaciju stanarima svih starosnih grupa. Dodatno olakšanje obavljanju svakodnevnih aktivnosti biće i planirani market u okviru objekta - navodi Desimir Zdravković, direktor kompanije Nice Home Investment, koja stoji iza projekta.

- Pažljivo smo birali materijale koji se koriste u gradnji kako bi obezbedili dugotrajnost investicije našim kupcima, ali smo posebnu pažnju posvetili i detaljima kao što su sistem centralnog usisavanja i sistem razvodnih ormara za vodu, koji pružaju dodatni komfor i sigurnost - napominje investitor.


Voždovac kao idealna lokacija

Smešten u ulici od koje se do centra grada stiže jednostavno i brzo, a opet dovoljno izolovan od gradskih gužvi i buke, Vojvoda Residence svojim stanarima pruža ne samo pravi prostor za život, već i praktičan pristup svim sadržajima od značaja.


- Jedna od karakteristika koja je posebno značajna roditeljima sa mlađom decom jeste blizina novog doma vrtićima i školama. Stanari Vojvoda Residence kompleksa moći će pešice da vode svoju decu u vrtić koji je na svega 350 metara udaljenosti, ali i osnovnu školu do koje ima svega osam minuta šetnje - ističe Jovana Bijelić, konsultant u kompaniji CBRE, koja je ekskluzivni zastupnik prodaje kompleksa Vojvoda Residence.

- Još bitnije je da u okviru samog kompleksa postoji dvorište namenjeno samo stanarima, tako da najmlađi stanari mogu boraviti na otvorenom u obezbeđenom prostoru, nadomak svog doma - dodaje.

U neposrednoj blizini su i Bajfordova šuma, Sportski centar Banjica, pijaca, više velikih trgovačkih lanaca, a brzo se stiže i do dva tržna centra.

Idealna lokacija kompleksa Vojvoda Residence ogleda se i u odličnoj pokrivenosti linijama gradskog saobraćaja, ali i pristupačnim odstupnicama za put van grada.



Veliko interesovanje kupaca

Vojvoda Residence je inspiracija za moderan život u duhu starog kraja, komforan životni stil idealan za porodice i sve one koji u jednoj od najsadržajnijih beogradskih opština žele da priušte sebi sve ono što su i tražili - mir, oazu za odmor i uživanje, šetnje u zelenilu i odličnu lokaciju.

- Funkcionalne stambene jedinice različitih struktura, predviđene ostave, sadržaj kompleksa i dobra lokacija, glavni su razlozi za veliko interesovanje kupaca, a do sada je prodato više od 60% od ukupno 127 stanova - kaže Ana Mustafovski, viši konsultant u kompaniji CBRE, i ističe da se u ponudi posebno ističu penthouse stanovi sa prostranim terasama i jedinstvenim pogledom na Voždovac.


U okviru kompleksa nalaziće se 127 stanova različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih. Takođe, predviđeno je i 18 poslovnih apartmana.

Kompleks Vojvoda Residence raspolaže podzemnom garažom ukupnog kapaciteta 184 parking mesta. Pristup će biti omogućen iz dve ulice - Vojvode Stepe i Nikole Strinike, sa dvosmernim kolskim rampama koje se nalaze po obodu objekta, sa dovoljnim prostorom za manevrisanje koji je i širi od minimalno dozvoljenih 5,4 metra.

Garaža pokriva parking mesta neophodna za korisnike stambenih jedinica, poslovnih apartmana i poslovanja u objektu, a korisnicima parking mesta omogućen je direktan pristup iz objekta putem lifta.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak