Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Rezidencija Paun u naselju Paunov breg mesto za život mladih porodica - Komfor od koga se ne odustaje

Nadomak centra Beograda, okružen prirodom, na mestu sa kog se pruža pogled na čitav grad i Avalu, smešteno je naselje Paunov breg, čija je poslednja faza izgradnje u toku. Rezidencija Paun, na obodu šumovitog beogradskog naselja Banjica, peta je i poslednja zgrada, ona kojom ovo porodično naselje dobija svoj konačni izgled.

- Zato smo želeli da ona zaista bude posebna. Od početka nam je cilj da se celokupno iskustvo koje Paunov breg donosi konstantno unapređuje i čini savršenijim, pa zato Paunova rezidencija ima jedinstvene pogodnosti - kažu u kompaniji Paunov dom.

Dodaju da je bezbednost uvek prioritet: pristup zgradi će biti kontrolisan, sa stalnim video nadzorom. Osim toga, tu je i domaćin zgrade koji će dočekivati posetioce.

Svi vlasnici stanova svoje bicikle ili dečija kolica moći će da bezbedno ostave u za to posebno izdvojenom prostoru. Pored dovoljno parking mesta, garaža će biti opremljena i punjačima za električna vozila, time stanari na jednom mestu zaista dobijaju sve što je potrebno za savremeno življenje.


- Rezidencija Paun je poslednja šansa da mlade porodice postanu deo naše priče. Izgradnja je na samom početku, a kada bude završena, Paunov breg će biti naselje sa preko 1.500 žitelja. Tokom svih ovih godina, a gradimo Paunov breg sada već celu deceniju, uspeli smo da oformimo snažnu zajednicu mladih porodica. Različitim sadržajima u našem naselju, poput supermarketa, parkića za decu, fontane, pošte, drogerije, kafića, menjačnice, apoteke, hemijskog čišćenja, svakodnevno im štedimo vreme i obogaćujemo slobodne trenutke, jer imaju mogućnost da sve one stresne, a neizostavne obaveze, završe na jednom mestu, na pešačkoj razdaljini od svog stana - napominju u Paunovom domu.

Ističu da je Rezidencija Paun dom za mlade ljude koji su stvorili ili planiraju porodicu:

- Oni su vrlo orijentisani na online sadržaje, pa je naša internet stranica paunovbreg.rs polazna tačka za sve informacije o ponudi stanova. Vrlo je primetno da, u postkovid svetu, naši kupci i te kako umeju da prepoznaju kvalitet života u otvorenom bloku. Komfor otvorenog prostora i kombinacije zelenih površina i zajedničkih prostora za druženje čine da vlasnici stanova naselje koriste kao svoje zajedničko dvorište.



Polazna osnova za dobro uređenje stana jeste njegova kvalitetna organizacija, ali činjenica je i da se od komfora ne odustaje.

- Posebno odgovoran odnos imamo prema svakom kvadratnom metru stambenog prostora. Iz godine u godinu, skupljajući iskustva i prateći trendove struke, značajno smo unapredili unutrašnju organizaciju stanova. Veliku pažnju uvek posvećujemo orijentaciji stanova i svetlosnom komforu - kažu u Paunovom domu.

Energetska efikasnost je izuzetno važna, i iz ugla zaštite životne sredine i iz ugla udobnosti boravka u određenom objektu. Iz kompanije Paunov dom su objasnili na koji način se u poslednjoj fazi izgradnje vodilo računa o energetskoj efikasnosti.

- Od kvaliteta ne odustajemo! Sve naše zgrade, pa i Rezidencija Paun, brižljivo su ušuškane. Termo blok i tvrda vuna, u kombinaciji sa petokomornim profilima sa niskoemisionim staklima, omogućavaju vrlo mali utrošak energije za grejanje i hlađenje stambene jedinice. Ujedno, centralni sistem grejanja, priključen na gradsku mrežu, baziran je na očitavanju (i plaćanju) samo onoga što je zaista utrošeno - navode.



Saradnja sa OTP bankom duža od decenije omogućava posebne pogodnosti

Saradnja sa OTP bankom je duga koliko i sam projekat, više od deset godina.

- Takva ekskluzivnost našim budućim kupcima pruža mogućnost da ostvare posebne pogodnosti. Dodatno, želimo da napomenemo da je naš iskusni prodajni tim potpuna podrška našim kupcima, ne samo za prikupljanje potrebne dokumentacije za stambeni kredit, već i za celovito vođenje kroz kompletan proces kupoprodaje nepokretnosti - kažu u Paunovom domu.

Pravi je trenutak da ispunite svoje želje - rana prodaja stanova je u toku!

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak