Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Central Plaza - Jedinstveni luksuz u centru grada

Činjenica da se industrija nekretnina konstantno razvija, raduje građane, ali i podstiče investitore da nastave ili započnu sa razvijanjem projekata na tržištu prestonice. Sredinom leta, stambeni kompleks sofisticirane arhitekture, Central Plaza, počeo je sa izgradnjom, a već sad se predviđa da će važiti za jednu od najpoželjnijih lokacija za život u Beogradu.

Nalazi se u samom srcu glavnog grada, u blizini Slavije, Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save, na uglu ulica Kralja Milutina i Pasterove, čineći lokaciju ovog projekta veoma prestižnom. Imajući u vidu blizinu renomiranih gradskih osnovnih i srednjih škola, kao i parkova i sportskih centara, Central Plaza savršeno odgovara porodičnim ljudima, ali i svima onima koji žele da svoj dom smeste na ovoj jedinstvenoj gradskoj lokaciji.


Central Plaza će na raspolaganju imati 63 stana, od kojih je već preko 30% prodato. Stanovi u ponudi su po strukturi od dvosobnih do petosobnih, sa raznolikom ponudom kvadratura i tipova enterijerskih rešenja. Prizemlje kompleksa sadrži maloprodajni i uslužni prostor, dok se podzemna garaža prostire na četiri nivoa, pri čemu se najnižim nivoima pristupa zasebnim autoliftovima kako bi se obezbedila maksimalna brzina i komoditet parkiranja stanara.


Pored izuzetnog kvaliteta radova, kao i završnih materijala i opreme, svi stanovi poseduju smarthouse sistem, nezavisnu toplotnu pumpu, kao i kupatila sa podnim grejanjem. Kupcima je takođe omogućen i odabir određenih završnih materijala za kreiranje jedinstvenog enterijera budućih stanova. U ponudi je i izbor personalizovanih parketa, koji se proizvode posebno pod brendom Central Plaze, u natur boji prirodnog hrasta i opciono u tamnom dezenu.


Završetak izgradnje se planira za kraj leta 2024. godine, a prodaja stanova je uveliko u toku. Svima koji su zainteresovani da svoj dom smeste na ovoj izuzetnoj lokaciji na raspolaganju je ekskluzivni zastupnik za prodaju Central Plaze, prodajni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe. Prodajna kancelarija nalazi se u Ulici Svetozara Markovića 52a i ima obezbeđen parking.


Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak