Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Veliki uspeh i popularnost kondominijuma - Šesta finalna faza Voždovih kapija u prodaji

Kada je renomirani investiitor Shikun&Binui Europe pre sedam godina u Beograd doneo koncept kondominijuma niko nije mogao da pretpostavi koliko će interesovanje i potražnju izazvati ovaj moderan vid gradnje koji je pružio jedan potpuno nov pogled na životni prostor.

Prvi stambeni kompleks ovog tipa je nikao u srcu grada pod nazivom Central Garden, potom je Voždovac dobio svoje Voždove kapije, a Novi Beograd luku dobrog života, Wellport. Kondominijumi su jedinstveno mesto koje nudi viši kvalitet života za sve generacije omogućavajući privatnost i sigurnost, ali i više od toga. Pokazalo se da je svaka odluka o kupovini stana u nekom od navedenih kondominijuma zapravo i mudra investicija koja svakog dana vredi više i pred vlasnicima tih nekretnina otvara brojne mogućnosti.

Dobra vest za sve kojma je upravo kondominjum prvi izbor kada je reč o kupovini stana jeste da je VI finalna faza u Voždovim kapijama u prodaji i već sada vlada veliko interesovanje. Osim izuzetne lokacije i povezanosti sa ostalim delovima grada koji su svakako jedan od prvih kriterijuma pri izboru, Voždove kapije odlikuju i kvalitet završnih radova i opreme, postojanje sofisticiranih sistema grejanja i hlađenja, raznolikost sadržaja namenjenih samo stanarima kompleksa - privatni park, bezbedno i moderno igralište za decu, poseban deo za kućne ljubimce,teretana na otvorenom, kutak za šah, prvi privatni teren za padel u Srbiji, udobni mobilijar, besplatni wi-fi.

U kondominijumu postoji centralna dvadesetčetvoročasovna recepcija, koja je putem video interfona povezana sa svakim stanom, dok se sami ulazi u pojedinačne objekte nalaze sa unutrašnje strane parka čime je bezbednost i privatnost stanara kompleksa zagarantovana, a sami sadržaji u okviru parka rezervisani samo za njih. Osim toga, kompanije za upravljanje i održavanje brinu o redovnoj kontroli i servisiranju svih zajedničkih sistema i opreme u kompleksu poput liftova, sprinkler sistema, neophodnih za dugoročno funkcionisanje kompleksa koji će imati preko 700 stanova. Maloprodajni i uslužni sadržaji u prizemlju kompleksa nadohvat su svima koji su ovde pronašli svoj dom i sve svakodnevne aktivnosti čine njihov život jednostavnijim, a istovremeno njihov mir ni na koji način nije narušen.

U neposrednoj blizini nalaze se škole, fakulteti, zdravstvene ustanove, Bajfordova šuma, sportski i šoping centri, trgovinski lanci. Na samo desetak minuta je strog centar Beograda, a na petnaest minuta kolima Avala.

U sklopu ovog živopisnog kompleksa koji se prostire na više od 70.000 kvadratnih metara sa preko 500 useljenih porodica, nalazi se i velelepna višespratnica, sa čijih prozora se pruža pogled na veliki deo prestonice. Čitav kompleks, uključujući i višespratnicu, predstavlja napredno stvaralaštvo moderne arhitekture, koje odlikuje, pre svega, humani pristup stanovanju.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak