Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Hrastov breg jedno od prvih "gated community" naselja - 34 kuće sa bazenima između Avale i Kosmaja

Jedno od prvih "gated community" naselja, odnosno ograđenih naselja, na našim prostorima, Hrastov breg nalazi se između planina Avala i Kosmaj, nadomak dva podkosmajska mesta Mala Ivanča i Popović.

Kompleks je zatvorenog tipa na placu od šest hektara koji ce biti ograđen oko celog naselja, imaće i rampu, fizičko obezbeđenje koje će biti prisutno 24 sata i video nadzor.

Svaka kuća će imati opciono imati bazen, kamin, nadstrešnicu za parking, zalivni sistem, baštensku kućicu itd, dok je investitor obezbedio stanarima i profesionalno održavanje kompleksa koje je ovakvom tipu naselja nužno potrebno, u koje se ubrajaju baštovanske usluge, čišćenje snega, održavanje bazena, kao i mogućnost opremanja kuća nameštajem.

U okviru naselja Hrastov breg izgrađena je kompletna prva faza koja sadži 10 kuća od 108 m2 i čije je useljenje krenulo u avgustu 2022. godine.

Druga faza je uveliko počela sa gradnjom. Za razliku od prve, naći će se i veće kuće od 140 m2 sa još jednom dodatnom etažom u odnosu na kuće iz prehodne faze. U procesu je izgradnja 14 kuća sa okućnicom od 10 ari i dva parking mesta. Rok završetka gradnje druge faze planiran je za proleće 2023. godine.

Treća faza naselja je u fazi projektovanja i očekuje se da se krene sa gradnjom do kraja 2022.godine. Poslednja faza gradnje će sadžati 10 kuća i za razliku od prve dve faze, ona će imati pogled na planinu Kosmaj.


Kompletan projekat će po planu biti gotov do kraja 2024. godine kada će biti završena gradnja svih 34 kuća i sav dodatni sadžaj koje će ovo naselje posedovati, kao sto su "country club" sa restoranom, park za sport i rekreaciju sa terenom za basket, igralište za decu.

U naselju postoji i ogledna kuća gde zaintresovani kupci mogu pogledati kako izgleda kuća opremljena nameštajem i tehnikom, sa zanimljivim enterijerskim rešenjima.


Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - investicije kao zalog za budućnost" možete pogledati OVDE


Fotogalerija
Hrastov breg


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak