Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Nova platforma za ubrzanje digitalizacije - Od pouzdanog starta do bezbednog finiša

(Foto: Mainstream)
Sa četvrtom industrijskom revolucijom, digitalne tehnologije postale su instrument za postizanje, i uvećanje poslovne konkurentnosti. U takvom ambijentu, brzina usvajanja naprednih tehnoloških alata je važnija no ikada. Kako ubrzati primenu rešenja za digitalizaciju poslovanja i izbeći kompleksne implementacije, a osigurati vrhunske performanse biznis aplikacija?

Danas skoro da ne postoji kompanija koja ne koristi neki vid digitalnih alata. Podstaknute kovid krizom, čak su i surovo tradicionalne industrije pokazale spremnost da prihvate nove tehnologije kako bi ostale relevantne i konkurentne na tržištu. Ali digitalizacija ima svojih izazova. Dok globalni giganti usmeravaju kolosalne budžete na IT, male i srednje kompanije uglavnom ne mogu da priušte implementacije kompleksnog softvera. Sve i da cena nije prepreka, korišćenje i održavanje naprednih tehologija zahteva tehnološku infrastrukturu i ekspertizu koja je nedostupna i velikim firmama čija osnovna delatnost nije IT. Da li ste ikada odustali od nabavke rešenja zato što nije kompatibilno sa vašom postojećom infrastrukturom? Ili ste implementirali poslovnu aplikacije i iskusili probleme u radu, kao što je sporo vreme odziva?

Vodeći se potrebama regionalnih biznisa na putu ka digitalizaciji, kompanija Mainstream je kreirala Marketplace, prvi lokalizovani ekosistem biznis aplikacija na cloudu. Zasnovan na principu kokreacije, Marketplace objedinjuje tradicionalne enterprise sisteme i pametna rešenja koja odgovaraju na zahteve različitih industrija. Korisnici na jednom mestu mogu da pronađu isprobane softvere domaćih i internacionalnih proizvođača, i uz njih dobiju kompletnu tehničku podršku. Jednostavnost usvajanja Marketplace rešenja zasniva se na pomoći stručnjaka koji vode klijente kroz ceo proces - od izbora softvera preko podizanja infrastrukture do održavanja infrastrukture i aplikacija, kao i na cloud modelu isporuke.


Rešenja za digitalizaciju prodaje, e-commerca, logistike, distribucije

Veliki broj Marketplace rešenja su lokalni proizvodi koji su se pokazali efikasnim u procesima digitalizacije. Ekosistem baziran na partnerstvu stvara vrednost za sve aktere - proizvođače softvera i korisnike, kojima Marketplace pomaže da osnaže svoje poslovanje uz rešenja kao što su:

Intelisale platforma za B2B i B2C poslovanje

Namenjena firmama svih veličina, Intelisale omnichannel platforma pruža podršku za terensku i telefonsku prodaju, pametno planiranje ruta, praćenje stanja tržišta i detaljnu analitiku. Među inovacijama koje donose Intelisale rešenja izdvaja se e-commerce i e-procurement rešenje, čija primena je doživela ekspanziju za vreme pandemije i postala važan stub poslovanja korisnika koji su ga implementirali.


Controlling Tracking Tool za automatizaciju

Koristeći Controlling Tracking Tool kompanije Supply Chain Solutions, organizacije mogu da automatizuju ugovore sa dobavljačima i kupcima, praćenje kupovine i prodaje u odnosu na ugovore, finansijske rezervacije i kreiranje obračuna. Ovaj alat smanjuje troškove realizacije procesa i do 82%, a redukuje i dužinu trajanja rada svih učesnika procesa za 48%.


Opera LD TMS rešenje za upravljanje logističkim procesima

Softverski paket Opera LD TMS je proizvod kompanije Technoline, namenjen organizacijama koje imaju potrebu za organizacijom prevoza, dostavom robe ili obilaskom objekata na terenu. Rešenje omogućava značajne uštede kroz proračune optimalnog broja potrebnih vozila, rasporeda robe i ruta kretanja vozila.


Brza, bezbedna i ekonomična digitalizacija na cloudu

Za razliku od tradicionalne infrastrukture, cloud okruženje eliminiše ulaganja u novi hardver za implementaciju softverskih rešenja. Istovremeno, organizacije mogu da ubrzaju digitalizaciju koristeći Mainstream Enterprise Cloud i Managed Hosting platforme, dizajnirane za agilno pokretanje IT infrastrukture i aplikacija. U zavisnosti od svojih potreba i zahteva aplikativnog rešenja, korisnici mogu da iskoriste prednosti privatnog clouda, zasnovanog na regionalnoj mreži Tier 3 data centara koji garantuju enteprise-level performans aplikacija, kao i vodećih javnih cloud platformi.

Ono što brine mnoge kompanije jeste bezbednost - važnih poslovnih i korisničkih podataka. Ovaj strah je opravdan, jer i pored brojnih prednosti digitalizacija otvara prostor za kompromitovanje informacija, pa čak i katastrofične scenarije gde dolazi do nepovratnog gubitka podataka. Uz usaglašenost sa najstrožim bezbednim standardima, Mainstream korisnicima Marketplace platforme pruža garanciju da će njhova infrastruktura, aplikacije i podaci biti uvek dostupni. Za to su zaduženi lokalni eksperti, koji su na raspolaganju 24/7.

Kao lider u pružanju multicloud usluga, Mainstream zajedno sa partnerima pomaže kompanijama da ubrzaju i pojednostave procese digitalizacije, bez obzira na industriju i stepen digitalne zrelosti. Napredna rešenja, pouzdana infrastruktura i lokalna podrška su oslonac na tom putovanju koje je danas, više nego ikada, pitanje opstanka.

Celokupan sadržaj biltena možete pogledati OVDE.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak