Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Skyline AFI Tower - Poslovna kula koja postaje centar biznis sveta prestonice

(Foto: AFI Europe Srbija)
Među poslovnim projektima koji će postati centar biznis sveta prestonice, posebno se ističe Skyline AFI Tower. Ova poslovna kula, čija je izgradnja počela pre godinu dana, nalazi se u Ulici kneza Miloša, u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade koji je izrastao u simbol grada.

Investitor ovog projekta je kompanija AFI Europe Srbija koja je na našem tržištu nekretnina već dobro poznata i visoko pozicionirana zahvaljujući izuzetno uspešnim projektima u domenu poslovog prostora, pre svega prvim biznis parkom Airport City Belgrade. Skyline AFI Tower je projekat kojim je investitor želeo da ponudi nešto sasvim novo i drugačije ali istovremeno da postavi nove standarde izgradnjom ovakve zgrade u kojoj će poslovni ljudi želeti da rade.

(Foto: AFI Europe Srbija)
Ova moderna poslovna kula postepeno raste u ikonično delo arhitekture. Sa 31 spratom i ukupnom visinom od 132 metra, prostiraće se na skoro 40.000 m2. Predviđeno je da ima čak 11 brzih liftova, što će olakšati neometano kretanje zaposlenih i posetilaca Skyline AFI Tower-a, a svaki peti sprat imaće terasu. Ono što je za ovu lokaciju u centru grada možda još važnije, osim činjenice da je odlično povezana sa aerodromom, brojnim ambasadama i važnim institucijama, jeste da će korisnici imati na raspolaganju 510 parking mesta u podzemnoj garaži što je, kada je parking u pitanju, prava privilegija. Među brojnim benefitima je i mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama budućih zakupaca. Kancelarijski prostor je organizovan kroz 31 sprat sa 1.016 kvadratnih metara po spratu i može biti podeljen u odvojene celine za izdavanje. Upravo zahvaljujući ovoj feksibilnosti prostora Skyline AFI Tower odgovara potrebama kompanija iz različitih sektora. Zgrada će posedovati zlatni LEED sertifikat.

Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale tako da će zaposleni u ovoj poslovnoj kuli pauzu moći da iskoriste kako bi uživali u nekom od restorana i kafeterija na Skyline pjaceti. Istovremeno će svakodnevnu kupovinu moći brzo i lako da obave pre ili posle posla u bogato snabdevenim trgovinskim objektima.

(Foto: AFI Europe Srbija)
Svi oni koji imaju naviku da posle posla ili tokom pauze vežbaju ili se relaksiraju, ne moraju da žure kroz grad da bi stigli do svoje lokalne teretane ili spa centra. U okviru ovog kompleksa nalazi se i savremeni spa centar koji obuhvata teretanu, salu za grupne programe, svet sauna, najveći zatvoreni privatni bazen u Beogradu i relax zonu. Svakako će za sve koji ovde budu radili bez obzira da li treniraju ili ne, značiti informacija da se u neposrednoj blizini nalazi i park "Tri ključa" čija će rekonstrukcija biti završena sledećeg proleća i koji je osmišljen kao prava zelena oaza sa delom za rekreaciju, košarkaškim terenom, stazom za bicikliste i posebnim kutkom za kućne ljubimce ali i sastanke na otvorenom.

Useljenje prvih zakupaca planirano je krajem sledeće godine a sve zainteresovane kompanije mogu se obratiti ekskluzivnom zastupniku za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule CBS International-u, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - Tražnja za kvadratima pokreće nove investicije" možete pročitati OVDE.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak