Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Tarkett - Projekti o kojima se govori

(Foto: Merin Hill)
Kompanija Tarkett, kao partner na nekim od najprestižnijih projekata u Beogradu i širem regionu, u saradnji sa timom arhitekata i investitora osmišljava i razvija dizajn podne obloge u skladu sa zahtevima prostora i po meri klijenta, pokazujući ekspertizu na svakom rešenju i spremnost da brzo odgovori potrebama kupaca i tržišta.

Merin Hill - luksuzni kondominijum na Lekinom brdu

Smešten na Lekinom brdu, u ulici Maksima Gorkog, Merin Hill je pozicioniran na mirnoj lokaciji nudeći osećaj privatnosti. Blizina autoputa, Autokomande, Južnog bulevara i Slavije, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar: vreme koje ćete provesti sa porodicom.

Dizajn projekta je inspirisan vodećim svetskim trendovima stanogradnje, beskompromisno insistirajući na premijum kvalitetu gradnje po kome je Merin brend prepoznatljiv. Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju raskošno osvetljeni stanovi sa privatnim baštama u prizemnim etažama.

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka.

Kao jednom od osnovnih elemenata enterijera, posebna pažnja je poklonjena podovima. Ekskluzivno, za potrebe ovog projekta, Tarkett je u saradnji sa arhitektama kreirao poseban parket sofisticirane boje i stila, koji kao osnova za dalje opremanje enterijera doprinosi savršenom skladu i harmoniji u prostoru. Dodatno, prirodna lepota svake daske parketa je naglašena efektom oborenih ivica, u konstrukciji superiornog kvaliteta.

Pogledajte više fotografija Merin Hill u galeriji niže.

Kneza Miloša Residence

Luksuzna avenija u srcu grada, za život u velikom stilu, po uzoru na najpoznatije svetske metropole. Avenijom dominira Kneza Miloš Residence - oličenje sofisticirane gradnje i unikatnih enterijera. Sve najbolje što Beograd može da pruži, sada se nalazi u sedam arhitektonskih jedinica projektovanih prema najvišim standardima kulture življenja.

Tarkett kao partner na jednom od najluksuznijih projekata u Beogradu, u saradnji sa timom arhitekata i investitora, osmislio je jedinstven dizajn parketa po meri klijenta.

Razvijen je parket velikog formata, obogaćen selekcijom najkvalitetnijeg drveta. Kreiran je unikatan dizajn i jedinstvena boja koja se savršeno uklapa u estetiku celokupnog prostora.

Prilikom odabira stila, materijala i dezena za podove, na vašem narednom projektu, zakažite svoj termin u Tarkett showroomu u Beogradu ili posetite sajt www.tarkett.rs


Fotogalerija
Tarkett - Projekti o kojima se govori


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak