Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Tim kompanije SC Logistics NS spreman da odgovori na sve zahteve klijenata - Transport robe "od vrata do vrata" u zemlji ili na drugi kraj sveta

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Don Pablo/shutterstock.com)
SC Logistics NS DOO je firma koja posluje u okviru SLAVIJACOOP kompanije i pruža kompletne usluge transporta robe, carinskog posredovanja, skladišne logistike i nacionalne distribucije, po principu "od vrata do vrata". Bilo da je klijentima potreban transport robe za zemlje Evrope ili na drugi kraj sveta, njihov tim sposoban je da odgovori na sve zahteve.

Ono što ih razlikuje od ostalih logističkih kuća upravo je posvećenost i angažman kroz praćenje celokupnog procesa potrebnog da roba dođe do željenog mesta ili klijenta.

Domaći transport

SC Logistics NS pruža usluge nacionalne distribucije robe za klijente i organizaciju transporta robe u Srbiji. Transport robe obavlja se manjim dostavnim vozilima, kombijima, kamionima kao i šleperskim transportom, a postoji i mogućnost transporta sa više utovarnih i istovarnih mesta.

- Imamo jedinstvenu uslugu paletne distribucije pošiljaka u Srbiji bez ograničenja u težini robe, zapremine ili mesta isporuke - ističu u kompaniji.

Transport robe kombijem za manje pošiljke na kraćim relacijama omogućuje uštedu novca i vremena. Takođe, moguć je transport robe punim šleperskim ili delimičnim utovarima bez obzira na destinacije u Srbiji.

- Pružamo usluge prevoza robe povratničkim turama kao i dotovarnim turama, što obezbeđuje povoljnost cena naših usluga. Prevoz robe našim vozilima kao i vozilima pouzdanih saradnika podizvođača, osigurava nam da smo u svakom trenutku u mogućnosti obezbeđivanja odgovarajućeg vozila u najkraćem roku. Vršimo usluge dostave/preuzimanja pošiljaka danas za sutra - navode u kompaniji.

Moguće je i obezbeđivanje odgovarajućeg transportnog vozila po zahtevu klijenta, specijalna i redovna vozila, praćenje vremena utovara, istovara, kao i vreme transporta robe, redovan kontakt i izveštavanje o toku transporta, blagovremen povrat ambalaže i robe, kao i transportne dokumentacije.

(Foto: SC LOGISTICS NS DOO)
Međunarodni transport

SC Logistics NS pruža usluge transporta iz cele Evrope i za celu Evropu.

- Bez obzira koja je vaša krajnja destinacija u svetu, naš tim je u mogućnosti da pruži odgovarajuće logističke usluge u dogovorenim vremenskim rokovima i po povoljnim cenama.

U okvru međunarodnog transporta u ponudi su sve vrste usluga transporta svih vrsta robe, kao i prevoz specijalnih vrsta robe, koja zahteva posebna vozila sa različitom potrebnom opremom ili uslovima. Pružaju i usluge organizacije specijalnih prevoza i prevoza ADR robe po propisanim zakonima i standardima.

- Naša svakodnevica je rešavanje zahteva klijenata i praćenje trenutno aktuelnih pošiljaka, priprema robe i pribavljanje neophodne dokumentacije kako bi prevoz robe kamionom otpočeo u najkraćem roku, a roba bila brzo i sigurno dopremljena na željenu adresu uz održavanje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom.

Usluge transporta moguće su iz i za: Mađarsku, Hrvatsku, Austriju, Nemačku, Italiju, Albaniju, Francusku, Holandiju, Poljsku, Veliku Britaniju, Estoniju, Litvaniju, Rusiju, Azerbejdžan i mnoge druge.

Organizuju transporte punih utovara, kao i zbirnih utovara.

- Puni utovari: organizacija punih šleperskih, kamionskih ili kombi utovara u izvozu i uvozu, na sve destinacije. Pružamo osnovne usluge prevoza robe za međunarodni transport robe, a osim toga naša firma, da bi roba nesmetano prošla sve carinske kontrole i stigla na željeno odredište, umesto Vas pribavlja i sve neophodne dozvole i priprema kompletnu carinsku dokumentaciju. Kompletnom uslugom omogućujemo klijentima da pojednostave poslove transporta robe. Na Vama je da našem timu saopštite destinacije, količinu i vrstu robe i datum kada je roba spremna i kada želite da stigne, a ostalo da prepustite našem pouzdanom timu logističara.

- Zbirni utovari: organizacija zbirnih transporta, bez obzira na količinu i dimenzije pošiljki. Naša preporuka za transport manje količine robe koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor je korišćenje usluga našeg zbirnog transporta. Zbirni transport je najpraktičniji i najekonomičniji vid transporta za potrebe prevoza manje količine robe u drumskom transportu. Kod zbirnog transporta robe nije retko da je brža isporuka pošiljke, smanjene cene transporta, a takođe smanjuje se i rizik prevoza. Organizacija prevoza kombi vozilima i kamionima različitih kapaciteta, omogućava prevoz sve vrste robe povoljno, efikasno i u dogovorenim vremenskim rokovima. Pružamo usluge zbirnog prevoza dotovara i povratnih punih utovara iz svih evropskih gradova. Uvoz ili izvoz potrebne količine robe, smanjenje skladištenja i stvaranja zaliha, sa nepotrebnim opterećivanja troškova, kao i prostora, omogućuje korišćenje zbirnog transporta. Takođe, ne postoji minimum robe koja može biti transportovana.

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Nightman1965/shutterstock.com)
Železnički transport

Organizacija prevoza robe moguća je železnicom u vozovima, grupama kola kao i pojedinačne vagonske pošiljke. Takođe moguć je i kompletan transport robe iz luka kao što su na primer luka Rijeka i Kopar.

- Povezanost našeg tima sa ostalim železnicama omogućava nam da obezbedimo najefikasnije uslove transporta.

Avio transport

SC Logistics NS pruža kompletnu uslugu pripremanja dokumentacije, carinskog posredovanja i osiguranja robe.

- Velika povezanost širom sveta omogućava nam da klijentima u veoma brzom roku organizujemo transport pošiljaka u skladu sa međunarodnih standardima.

Brodski transport

Brodskim transportom se omogućava jednostavniji i efikasniji transport velikih količina robe kao i vangabaritnih transporta.

- Pružamo usluge organizacije transporta kontejnerima, prevoz punih kontejnerskih utovara - FCL i zbirnikontejnerski transport - LCL. Zbirni transport je potreban za transport manjih količina roba sa udaljenih destinacija.

Roba se prevozi u kontejneru sa drugom robom, čime se omogućava praktično smanjenje cene transporta samog kontejnera.

Za dodatne informacije kontaktirajte kompaniju:

SC LOGISTICS NS DOO
Lasla Gala 23,
21000 Novi Sad, Srbija Tel: +38121/48 999 99
Fax: +38121/48 999 90
distribution@slavijacoop.rs

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak