Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Zašto investitori žele u Staru Pazovu? - Remax nudi zemljište i izgrađene industrijske nekretnine na atraktivnim lokacijama

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Pixabay/ marcinjozwiak)
Smeštena između dva najveća grada u Srbiji, dva auto-puta, u neposrednoj blizini Dunava, aerodroma Surčin ali i Batajnice kao mogućeg cargo aerodroma, sa železnicom koja prolazi kroz nju, Stara Pazova sama je po sebi logistički centar, te i ne čudi da je sve atraktivnija investitorima.

Remax Europa je prepoznao potencijal Stare Pazove i prvi franšzni ugovor van Beograda napravio sa kompanijom Lagulija doo Stara Pazova, koja upravo na ovoj lokaciji nudi zemljište, ali i izgrađene objekte i projekte.

- Remax Europa kao deo grupe Remax odlučio se da "uđe" i na tržište Srbije, jer je prisutan u okruženju. Mi smo prepoznali kvalitet, kvantitet i snagu Remaxa i brzo našli zajednički jezik. Od 2019. godine smo prisutni u Srbiji kao REMAX Srbija/ Lagulija Stara Pazova - kažu za eKapiju iz kompanije.

Kompletna podrška na tržištu nekretina

Domaći i internacionalni klijenti prepoznaju ih kao partnera koji pruža kompletnu podršku na tržištu nekretnina i nudi široki spektar usluga koje se odnose na stambene i poslovne objekte.

- Posvećeni smo informisanju i spajanju sa inostranim tržištima, savetovanju investitora, kao i pružanju marketinških i prodajnih rešenja za investitore, kupce i prodavce. Sarađujući sa vrhunskim izvođačima radova učestvujemo u razvoju brojnih stambeno - poslovnih objekata na različitim destinacijama u zemlji i regionu - navode.

(Foto: Remax )
Između ostalog u ponudi imaju već spreman projekat na samom auto-putu Novi Sad Beograd na ulasku u Staru Pazovu.

- Reč je o projektu za izgradnju logistickog centra na 17 ha zemljišta sa bezmalo 100.000 m2 prostora i obezbeđenim parking prostorom za preko 2.500 vozila - kažu iz kompanije.

Ističu da klijentima uvek nastoje da pruže bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja.

- Briga o klijentima i njihovim interesima oduvek je bila u fokusu poslovanja, a svakog klijenta posmatramo kao dugoročnog partnera - ističu.

Prednost poslovanja sa Remaxom je u tome što je reč o svetskom brendu sa lokalnim iskustvom.

- Naš plan za budućnost je razvoj u narednih pet godina koji će dati za rezultat konstantu u poslovanju Remax Srbija - kažu.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak