Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Otvoren prvi LC Waikiki outlet u Srbiji - Nove aktivacije i zabavni sadržaji ove jeseni u Zemun parku

Prvi LC Waikiki outlet u Srbiji
Prvi LC Waikiki outlet u Srbiji
Prva LC Waikiki outlet radnja u Srbiji otvorena je 28. septembra u Zemun parku. Svi posetioci mogli su da uživaju u najboljoj ponudi kolekcija renomiranog turskog modnog brenda, dok su akciju 3+1, kao specijalnu pogodnost povodom otvaranja prvog outleta, kupci mogli da iskoriste tokom celog vikenda.

LC Waikiki nudi bogatu ponudu odeće koja prati svetske modne trendove i namenjena je svim uzrastima. Modne linije ovog brenda sadrže veliki izbor proizvoda za celu porodicu na jednom mestu. Osim kolekcija koje su namenjene ženama i muškarcima, tu je i veliki asortiman odeće za bebe, mlađu decu, kao i za tinejdžere.

Na više od 1.000 m2 maloprodajnog prostora izložen je veliki broj artikala, koji će biti u ponudi po pristupačnim cenama, što će porodični šoping u Zemun parku svakako učiniti još potpunijim i prijatnijim. Svojim odličnim kvalitetom i prepoznatljivo dobrom uslugom LC Waikiki opravdava mesto jednog od lidera na domaćem tržištu.

Zemun park će i ove jeseni nastaviti vredno da radi i da svoje verne posetioce raduje brojnim aktivacijama i zabavnim sadržajima koji su prilagođeni različitim uzrasnim grupama, a pre svega porodicama sa decom. Od kreativnih radionica, zanimljivih predstava, interaktivnog rada sa decom, preko izložbi i sportskih događaja, neće izostati ni mnoštvo iznenađenja i noviteta kojima će hladni jesenji dani biti zagrejani odličnom zabavom i igrom.

Kao i uvek, u centru pažnje biće najmlađi, tako da se specijalno za njih ove jeseni otvara i najveća i najmodernija dečija igraonica LOL koja će, uz već postojeće sadržaje, sigurno svrstati Zemun park u jednu od najprivlačnijih destinacija za porodice sa decom.

Zemun park, prvi ritejl park u Beogradu, investicija izraelske kompanije MIVNE Group koja je ujedno i operater centra, beleži nove poslovne uspehe. Smešten na samom ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada, ovaj ritejl park prostire se na površini od 77.000 m2, gde se nalazi više od 30 maloprodajnih objekata i svi trenutni kapaciteti su popunjeni. Veliki asortiman ponude, od garderobe do nameštaja, garantuje zadovoljenje potreba širokog spektra posetilaca.

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak