Generali Osiguranje omogućilo ugovaranje polise putem aplikacije - Zaštita doma u svega par klikova

O osiguranju životnog prostora mislimo tek kad nam se izlije voda u kupatilu ili podigne parket usled poplave. Brojni su rizici koji mogu ugroziti sigurnost doma i prouzrokovati velike štete i visoke finansijske izdatke. Višegodišnje ulaganje u idealan dom se ipak može jednostavno zaštititi.

Generali Osiguranje osmislilo je posebne pakete za osiguranje domaćinstva koji obuhvataju različite grupe rizika i pružaju različita novčana pokrića. Pored toga, kako bi maksimalno pojednostavili process odabira pokrića i kupovine osiguranja, kompanija je omogućila ugovaranje polise putem aplikacije.

Aplikacija Generali Srbija se može besplatno preuzeti iz Google Play i Apple prodavnice i namenjena je svima koji žele da brzo i jednostavno kupe polisu. Pored toga, korisniku aplikacije su na raspolaganju informacije o tome šta treba da uradi ako se desi šteta u domaćinstvu, kao i koja dokumentacija je potrebna za prijavu štete po osnovu osiguranja domaćinstva.

Predmet osiguranja mogu biti stalno nastanjene kuće ili stanovi (bez obzira na to da li su uknjiženi) i pripadajući delovi zajedničkih prostorija, ugrađene instalacije i ugrađena oprema, stvari domaćinstva koje se nalaze u kući ili stanu, podrumu ili tavanu, odgovornost za štetu koju osigurana kuća ili osigurani stan osiguranika prouzrokuje trećim licima.

Osiguranjem domaćinstva, objekata i stvari, izbeći ćete finansijske izdatke u sledećim slučajevima: požar, udar groma, eksplozija; oluja, grad, pad letelice; izlivanje vode iz instalacija; provalna krađa i razbojništvo; manifestacija i demonstracija; lom stakla. Trajanje osiguranja birate sami na period od tri meseca, šest ili dvanaest meseci. Kada se trošak eventualne štete u domaćinstvu uporedi sa troškom iznosa koje je na mesečnom nivou potrebno uplatiti za osiguranje doma, lako se dolazi do zaključka da je osiguranje mnogo bolja investicija.

Ublažite posledice rizika i zaštitite vaš dom na vreme – i to vrlo jednostavno, u svega par klikova.

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.