Tarkett LVT - pod koji menja sve

Geološki zavod Podgorica
Kompanija Tarkett, posle serije vrhunskih podnih rešenja, čije su performanse prepoznate u okviru najprestižnijih građevinskih projekata kao što su Beograd na vodi, Sun City, Savada, Kapije Vračara, Klinički centar Niš... liderstvo potvrđuje lansiranjem nove generacije LVT podova.

LVT podna obloga predstavlja novo, modularno podno rešenje za komercijalne i stambene prostore, sa nebrojenim mogućnostima dizajna prilikom kreiranja enterijera. Uz vrhunsku udobnost, izuzetnu otpornost na habanje, jednostavnu ugradnju i lako održavanje, LVT je pod koji otkriva potpuno neočekivane mogućnosti, učvršćujući inovativnost kao imperativ u razvoju Tarkett-ovog asortimana.

Za jedinstven ambijent komercijalnih objekata

Ukoliko ste vlasnik ili menadžer prodajnog ili poslovnog objekta, arhitekta ili dizajner enterijera, sigurno znate koliko je prvi utisak o nekom prostoru važan. Jedinstven enterijer kancelarije ili prodajnog objekta, restorana, kafića ili salona je ono što izdvaja od ostalih i čini razliku. LVT podovi pružaju vam mogućnost da sami dizajnirate podno rešenje i tako oblikujete prostor, da utičete na utisak klijenata, raspoloženje zaposlenih i mišljenje poslovnih partnera. Možete uklapati različite boje, dezene, površinske strukture ili način obrada ivica, kao i same formate ploča i dasaka. Mogućnosti kombinovanja su neograničene za poigravanje percepcijom prostora, svetla i različitih efekata i u potpunosti menjaju sve dosadašnje koncepte podnih obloga.

One Gym Bukurešt
Drop Caffe, Telenor, SCGM, Geološki zavod, One Gym samo su neke od Tarkett LVT referenci u Srbiji i regionu. Pogledajte više na tarkett.rs

Lični doživljaj stambenog prostora

LVT je savremena podna obloga, uz pomoć koje ćete svoj životni prostor lako oblikovati u topao, udoban i kvalitetan dom. Zahvaljujući bogatom asortimanu oblika, dimenzija, tekstura i dezena, uz pomoć LVT podne obloge lako je napraviti potpuno neponovljiv i jedinstven unutrašnji dekor, u svakom segmentu stambenog prostora. Kombinacijom drveta, metala ili kamena u jednoj prostoriji možete kreirati sasvim lične doživljaje prostora koji vas okružuje. LVT podovi su dizajnirani prema najnovijim trendovima u opremanju enterijera i poštuju stroge ekološke standarde. Vaš stambeni prostor prostor učiniće lepšim i prijatnijim mestom za boravak vaše porodice, ili druženje sa prijateljima.

Idealna podloga za velike ideje

Koncept dizajna LVT podova ide u više pravaca. Možete birati nežne, tople boje koje stvaraju osećaj udobnosti, deluju poznato i umirujuće. Dezeni inspirisani prirodom i autentičnim materijalima, poput drveta, kamena i tekstila, otvaraju potpuno novo iskustvo za sva čula. Specifičan dizajn podnih obloga daje formu enterijeru, a raznovrsnost koju LVT ima nudi vam kreativnu slobodu da osmislite svoje, jedinstveno rešenje.

Tallyfox Novi Sad
Osim neograničenih dizajnerskih mogućnosti, LVT "osvaja" i setom tehničkih performansi, karakterističnim za sva Tarkett-ove podne kategorije, ali uz dodatno pomeranje dosadašanjih granica. Ugradnja LVT podova je brza i veoma laka, takođe uz mogućnost izbora. Možete ih postaviti lepljenjem, uz klik sistem ili inovativni "Loose-lay" sistem, bez lepljenja i bez "klika", koji je posebno pogodan za poslovne, prodajne i ugostiteljske objekte, gde se instalacija i demontaža mogu obaviti za samo nekoliko sati - "preko noći".

LVT je dugotrajan i veoma izdržljiv pod, otporan na uticaj vlage, grebanje, prljanje, ne gori i ne kliza se. Topao je na dodir, ublažava buku i ima odlična antibakterijska, antimikotička i antistatična svojstva.

Ukoliko opremate hotel, restoran ili salon, ili jednostavno želite da udahnete novu svežinu svom radnom ili životnom prostoru, pravo je vreme da osmislite svoju LVT kombinaciju.

Tarkett-ov tim ponudiće vam sve neophodne informacije kako biste kreirali svoje rešenje, a takođe i stručnu i tehničku podršku na realizaciji vašeg projekta. Možda vas poseta Tarkett Akademiji (video) - izložbenom salonu i trening centru kompanije Tarkett u Bačkoj Palanci, inspiriše da još brže otkrijete idealnu podlogu za vašu veliku ideju!

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.