Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Trio Motors iz Novog Sada postao prvi Shell brzi servis na Balkanu

Prvi Shell brzi servis u Novom Sadu
Prvi Shell brzi servis u Novom Sadu
Kompanija Orbico, generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju, pokrenula je projekat Shell brzih servisa na teritoriji Srbije. Prvi član mreže postao je Trio Motors iz Novog Sada, koji je u Shell Helix brendiranoj mreži od septembra 2017. godine.

Od aprila 2018. godine Trio Motors je postao prvi Shell brzi servis za zamenu ulja, kako u Srbiji, tako i na Balkanu. Kako navode iz Orbica, osim brzine i kvalitetne usluge, kupce u ovom servisu očekuje i tradicionalni kvalitet maziva ovog proizvođača, kao i razne vrste specijalnih akcija tokom cele godine.

Servis je dizajniran i opremljen po najvišim standardima, sa inovativnim dizajnom "pit stop boxa". U Shell brzom servisu obavljaće se zamena ulja i filtera, a na svakom vozilu biće izvršen i pregled opšteg stanja vozila po kontrolnim tačkama. Da se zaista radi o brzinskom pregledu pokazuje i to što mehaničari čitav posao završavaju za maksimalno sat vremena.

Kompanija Orbico najavila je širenje mreže Shellovih brzih servisa kao "projekat za budućnost". Imajući u vidu da je kvalitet jedan od ključnih stvari koja karakteriše Shell-ova ulja, za članove mreže Shell brzih servisa biće odabrani samo oni koji svojim korisnicima mogu da pruže podjednako visok kvalitet usluge.

- Orbico kao generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju nastoji da opravda Shellovu titulu - 11 godina najveći dobavljač maziva na svetu, i da u svemu što radi bude inovativan, kao i da ide u korak sa najnovijim svetskim trendovima. Verujemo da će jedan ovakav projekat naići na pozitivne reakcije kako naših dosadašnjih i budućih klijenata, tako i krajnjih korisnika, koji će, sigurni smo, biti više nego zadovoljni korišćenjem usluga Shellovih brzih servisa - rekla je ovim povodom Sanja Krstić, marketing menadžer sektora maziva u kompaniji Orbico.

Kompletan sadržaj biltena Saobraćaj - motor razvoja privrede pročitajte OVDE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak