Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Više od dve decenije uspešnog poslovanja preduzeća Bodena - Značajno partnerstvo sa belgijskom kompanijom Wolf Oil Corporation

Poslovnica Bodene u Bijeljini
Poslovnica Bodene u Bijeljini
Preduzeće Bodena, koje se bavi prodajom rezervnih delova i opreme za teretna i priključna vozila, prošle godine je obeležilo značajan jubilej - 20 godina poslovanja. Pored sedišta u Temerinu, posluje i u Beogradu, Čačku, Novom Sadu i Nišu, kao i u Banjaluci, Bijeljini i Gračanici u Bosni i Hercegovini. U svojoj ponudi imaju kvalitetne delove svetski priznatih proizvođača.

Iako je Bodena poznata po ubedljivo najvećem asortimanu rezervnih delova za Volvo i Scania kamione, u međuvremenu je znatno obogaćena ponuda delova za Mercedes i MAN vozila.

- Time smo kupcima sa raznolikom flotom pružili opciju kupovine delova za Volvo, Scania, Daf, Mercedes-Benz, MAN i Renault kamione, kao i delova za prikolice, na jednom mestu, po izuzetno povoljnim cenama - ističu iz Bodene.

Krajem 2017. godine postali su i distributeri belgijske kompanije Wolf Oil Corporation.

- Sada u ponudi imamo visokokvalitetna mineralna, polusintetička i sintetička motorna ulja za teška teretna vozila, kao i masti. Reč je o proizvodima koji odgovaraju najvišim standardima kvaliteta (ACEA i API) i imaju odobrenja proizvođača motornih vozila - kažu u preduzeću Bodena i napominju da je više od 60 godina iskustva firme Wolf Oil i njena prisutnost u 90 zemalja sveta prava preporuka za izbor ovako renomiranog partnera.

Takođe, Bodena je distributer jednog od vodećeg proizvođača kvačila – reč je o poznatom brendu Hammer Kupplungen koji poseduje međunarodno priznate sertifikate iz oblasti kvaliteta i sigurnosnih standarda, čiji su proizvodi prisutni u 60 zemalja sveta.

Najskorija saradnja započeta je sa proizvođačem disk pločica, poljskom firmom Lumag, čiji je Bodena postala distributer za Bosnu i Hercegovinu.

Početkom juna otvaranje novog objekta u Preljini

Kako navode iz Bodene, u toku je preseljenje jedne od poslovnica u novi objekat, pa će već početkom juna kupci u Preljini kod Čačka moći da ih posete u većem, modernijem objektu, nedaleko od dosadašnje lokacije.

Takođe, nedavno je počela sa radom veleprodaja u Gračanici, u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način Bodena teži da bude što bliže kupcima, konstantno razmatrajući opcije za nova prodajna mesta.

U kompaniji navode da su posebno posvećeni klijentima i redovno ih obaveštavaju o promocijama, a na dvonedeljnom nivou imaju akcije u kojima nude aktuelne artikle. Fokusirani su i na praćenje trendova na tržištu, pa su tako nedavno posetili sajam Automehanika u Istanbulu, gde su razgovarali sa dobavljačima o ključnim temama i novinama u branši. U planu je i poseta nezaobilaznom frankfurtskom sajmu.

Iz Bodene podsećaju da su prošle godine obeležili 20 godina poslovanja i da su za to vreme učvrstili svoju poziciju i postigli značajne rezultate. Brojna priznanja u vidu sertifikata potvrdila su odličnu reputaciju, pouzdanost i doslednost u radu, a uveden je i ISO 9001:2015 standard, kako bi uskladili poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Kompletan sadržaj biltena Saobraćaj - motor razvoja privrede pročitajte OVDE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak