Ušće Shopping Center - mesto zabave i inspiracije

Ušće Shopping Center je, osim mesta za kupovinu, tokom devet godina rada postao i mesto za zabavu, trening, slobodno vreme, bioskop, kafu sa prijateljima i poslovne sastanke, ali i za inspiraciju i motivaciju zahvaljujući brojnim radionicama i programima koje se u ovom šoping centru organizuju.

Posetioci Ušća će do kraja juna imati priliku da učestvuju u radionicama koje se bave crtanjem, slikanjem, vajanjem, kolažima, i drugim tehnikama. Svi koje takve radionice zanimaju imaće priliku da vide koliko su vešti zahvaljujući saradnji Ušća sa National Geographic-om, povodom premijere serije "Genije: Pikaso" posvećene slavnom slikaru.

Pored toga, u okviru ovoj projekta biće organizovani i nagradni kvizovi, slikanje uz pomoć virtuelne realnosti, specijalne foto kabine i još neke druge zanimljive aktivnosti.

Kako kažu u Ušću, razlog zbog koga su ušli u partnerstvo je taj što je Pikaso bio inspirativna ličnost koga ne moraju svi da razumeju, ali njegov rad i uspeh može nekoga da inspiriše i podstakne na dobar korak.

U Ušću će 19. maja biti organizovano i jedinstveno feng shui predavanje. Vodiće ga naš najpoznatiji feng shui stručnjak - Sandra Drinčić. To predavanje razlikovaće se od svega onoga što su posetioci do sada imali priliku da vide i čuju u jednom šoping centru.

U susret jednoj od najvažnijih košarkaških manifestacija, Final Four turniru najboljih evropskih timova, na platou ispred UŠĆE Shopping Centra tokom 19. i 20. maja biće organizovana besplatna školica košarke, gde će mentori i treneri deci biti naši proslavljeni košarkaški asovi, osvajači i učesnici Evrolige – Dušan Kecman, Novica Veličković, Marko Kešelj, Milenko Tepić, ali i mnogi drugi.

Kako kažu u Ušću, uvek vode računa da sadržaji koje organizuju budu inovativni i drugačiji i da prvi ponude nove formate.

- Prošle godine smo pokrenuli serijal motivacionih predavanja pod sloganom - "Lepo mi je, jer tako želim", sa ciljem da našim posetiocima ponudimo novu dimenziju i doživljaj Ušća – rad na sebi. Projekat je nastao kao plod želje da svakodnevicu u kojoj živimo i mesto na kome provodimo značajan deo svog vremena učinimo lepšom, vedrijom i inspirativnijom, kao i želje da pružimo našim posetiocima motiv više za savladavanje sopstvenih prepreka i slabosti - navode u Ušću.

Tokom 2017. godine uveli su uslugu koja je novitet u svetu šopinga u Srbiji - Ušće Personal Shopper. Ona je besplatna i uključuje ličnu asistenciju najvećih modnih stručnjaka u zemlji prilikom kupovine u ovom tržnom centru. Usluga kupcima omogućava da pametno investiraju i izgrade prepoznatljiv lični stil u celokupnoj ponudi brendova centra.

Kako kažu u Ušću, nisu pratili samo svetske modne trendove, već i one duhovne, razvijajući samosvest i saosećanje, podstičući posetioce da istražuju, budu autentični i da neguju zahvalnost, entuzijazam i otvorenost.

Kompletan sadržaj biltena Putovanja kao stil života - Umeće življenja i uživanja pročitajte OVDE.