Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Adrenalinske ture postale hit na Kopaoniku - Od porodičnog odmora do tim bilding okupljanja

Aktivan odmor, zabava i relaksacija na prijatnim temperaturama u planinskom okruženju sve više privlače turiste iz zemlje i okruženja.

Za sve one koji se odluče za takav boravak na Kopaoniku, na raspolaganju su promotivni paketi koje nudi MK Mountain Resort, a koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi - panoramsku vožnju žičarom Pančić, paraglajding, pešačke ture, vožnju četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanje konja, i aktivnosti zabavnog parka - bob na šinama, zip line i tjubing.

Aranžmani koji se poslednjih godina posebno ističu zanimljivom ponudom su safari avantura kroz neotkrivene planinske predele, ali i Tour de Kopaonik - adrenalinska tura.

Za sve one koji više vole da odmor provedu mirno, uz relaksirajuće aktivnosti, tu je "Planinski odmor" koji uključuje spa i velnes sadržaje, laganu pešačku turu i roštilj večeru uz open bar.

Kako kažu u MK Mountain Resort, ponuda je prilagođena svim tipovima turista.

- U ponudi su opcije i za porodični odmor u prirodi i za aktivni odmor, za sve uzraste, koji pored usluge polupansiona i hotelskog sadržaja obuhvataju i panoramske vožnje žičarom, jahanje, kuglanje, skvoš, stoni tenis, ali i paraglajding, alpinizam, safari ture i vožnju kvadova po off-road stazama, kao i bob na šinama i zip line - ističu iz MK Mountain Resorta i dodaju da su i za najmlađe omogućeni brojni sadržaji od animacija na otvorenom, kreativnih radionica za slikanje, aktivnosti u prirodi, druženje, učenje, kao i tematske radionice.

Savršen porodični odmor

U hotelu Grand & Spa na Kopaoniku, roditelji mogu iskoristiti jedinstvenu priliku da otputuju sa svojom decom i zapravo se i odmore. Od profesionalnih animatora i prilagođenih sadržaja za sve uzraste mališana, tu je i relaksacija za roditelje koja uključuje masažu, korišćenje spa villa sobe, saune, đakuzi. Za stvaranje novih uspomena i povezivanje porodice tu su organizovane aktivnosti za celu porodicu od vožnje bobom na šinama, ZIP line-om, panoramska vožnja žičarom, jahanje konja i pešačka tura zvuče savršeno.

Ako poželite da na najbolji način osetite prirodu i adrenalin, paket "Doživi prirodu" na bazi noćenja sa doručkom može se rezervisati po ceni od 167 EUR. Tu su "Relax paketi" koji se mogu pronaći po ceni već od 149 EUR za četiri dana sa doručkom, "Romantični vikend" paketi po ceni od 139 EUR na bazi polupansiona, kao i "Grand vikend relax" od 124 EUR za polupansion.

Za nastupajuću letnju sezonu Skijališta su spremila novoizgrađeni avantura park, a tu je i nova teretana na otvorenom, koja će biti besplatna za sve korisnike, kažu u MK Mountain Resort.

Kada je reč o ponudi za kompanije, orijentiring, lov na blago, Escape Kopaonik, obuka u streličarstvu, timske igre, safari ture, obilazak Kopaonika pešačkim turama samo su neke od aktivnosti koje je pripremio MK Mountain Resort.

Team building paket za grupe od 30 do 200 učesnika važi u periodu od 1. aprila. do 30. juna na bazi polupansiona, i to po ceni od 59 EUR po osobi u dvokrevetnoj i 79 EUR u jednokrevetnoj sobi.

Prolećni team building paket u hotelu Grand

Prolećno okupljanje kompanija i jačanje timskog duha u okviru paketa koji je pripremio MK Mountain Resort obuhvata team building igre po izboru - Escape Kopaonik, lov na trofeje, obuka u streličarstvu, team building poligon, zatim ručak u prirodi, korišćenje konferencijskih prostora i opreme, kao i sportske sadržaje unutar hotela – turnir u košarci, odbojci, rukometu, kuglanju. Za pobednike team building igara obezbeđen je i poklon.

Ponuda važi za grupe od 30 do 200 učesnika, i to u periodu do 30. juna, po ceni već od 61 EUR.

Kompletan sadržaj biltena Putovanja kao stil života - Umeće življenja i uživanja pročitajte OVDE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak