Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Oaza morske hrane na Zemunskom keju - Specijaliteti Jadrana u restoranu Sent Andrea

Pravi poznavaoci nepogrešivo osete razliku između gajene ribe i autentičnih ulova iz jadranskih dubina, ali i fine nijanse u ukusima koje zavise od njene svežine i načina pripreme. Zato je restoran Sent Andrea u Zemunu omiljeno mesto ljubitelja morske hrane, jer im donosi izuzetnu kombinaciju svežih ulova jadranskih ribara, koji svakodnevno stižu pravo sa ribarskih koča, i vrhunskih kuvara specijalizovanih za pripremu morskih specijaliteta.

Odličnu gastronomsku ponudu upotpunjuje elegantan, ali nepretenciozan primorski ambijent, znalački odabrana vina sa svih meridijana, mediteranska muzika i vrhunska usluga.

- Pored najcenjenijih vrsta jadranske ribe pripremljene na žaru, u soli, gratinirane, cepane na pola i pečene na ćumuru, na trpezi našeg restorana su i škampi, gambori, hobotnice, bogata selekcija morskih školjki, bodet od četiri vrste morske ribe, bistra supa od grdobe, čorba od morske ribe, raznovrsni specijaliteti od plodova mora po dobro čuvanim receptima – kažu iz restorana Sent Andrea.

Spoj najviših svetskih standarda i srpskog gostoprimstva, topla mediteranska atmosfera i prestižna lokacija na samoj obali Dunava, tridesetogodišnja tradicija i odlična kulinarska ponuda čine Sent Andreu pravim mestom za istinske hedoniste. Gosti restorana su svi koji traže reprezentativno mesto za poslovne sastanke, romantični susret ili porodična okupljanja.

Uz ponudu sveže jadranske ribe i plodova mora na meniju Sent Andree je i raznovrsna rečna riba, kao i odabrani specijaliteti mediteranske i internacionalne kuhinje.

- U svojoj bogatoj istoriji restoran je imao čast da ugosti najuglednije Zemunce i Beograđane, kao i njihove goste iz celog sveta. O Sent Andrei kruže mnoge legendarne priče, a mi se trudimo da ostanu upamćene i da doprinesemo stvaranju novih – ističu domaćini, uz napomenu da Sent Andrea vraća svoje goste u vreme kada su restorani bili mesta sa dušom, oaze veselja, istinskog hedonizma i gastronomskih užitaka.

Kompletan sadržaj biltena Putovanja kao stil života - Umeće življenja i uživanja pročitajte OVDE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak