Privatizacija, berza
ISTIČE: 06.11.2017.

JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PISAMA O ZAINTERESOVANOSTI ZA UCESTVOVANJE U POSTUPKU PRIVATIZACIJE SUBJEKTA PRIVATIZACIJE AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PIVA I BEZALKOHOLNIH PICA VALJEVSKA PIVARA, VALJEVO

JAVNI POZIV za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta privatizacije Akcionarsko društvo za proizvodnju piva i bezalkoholnih pića Valjevska pivara, Valjevo
IZVOR:
Alo
OBJAVLJEN: 05.10.2017.

Na osnovu člana 18. Zakona o privatizaciji ("Sl. glasnik RS", br. 83/14, 46/15, 112/15 i 20/16 - Autentično tumačenje), Ministarstvo privrede (u daljem tekstu: Ministarstvo) objavljuje:

JAVNI POZIV

za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta privatizacije Akcionarsko društvo za proizvodnju piva i bezalkoholnih pića Valjevska pivara, Valjevo šifra javnog poziva: POZ 16/17

1. Ministarstvo poziva sve zainteresovane investitore da dostave pismo o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije subjekta privatizacije Akcionarsko društvo za proizvodnju piva i bezalkoholnih pića Valjevska pivara, Birčaninova 151, matični broj: 07135912, (u daljem tekstu: Subjekt privatizacije), kojim će iskazati svoje interesovanje za privatizaciju Subjekta privatizacije (u daljem tekstu: Pismo o zainteresovanosti).

Podatke o Subjektu privatizacije možete preuzeti ovde.

2. Pismo o zainteresovanosti mora da nosi naznaku: "Pismo o zainteresovanosti - POZ 16/17" i da sadrži sledeće elemente:

- osnovne podatke o zainteresovanom investitoru

- iskazivanje interesa za učestvovanje u postupku privatizacije Subjekta privatizacije i predlog modela privatizacije u skladu sa Zakonom o privatizaciji

- predlog indikativne cene, investicionog programa, okvirnog plana poslovanja i broja zaposlenih iz Subjekta privatizacije i van Subjekta privatizacije koje je investitor spreman da zaposli na neodređeno vreme.

3. Obrazac pisma o zainteresovanosti koji zainteresovani investitori mogu koristiti, može se preuzeti ovde. Predložena forma pisma o zainteresovanosti nije obavezujuća.

4. Pisma o zainteresovanosti se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom na pisarnici Ministarstva, Beograd, Kneza Miloša 20, ili putem elektronske pošte na adresu dusan.sutanovac@privreda.gov.rs, najkasnije do 6. novembra 2017. godine.

5. Ministarstvo zadržava pravo na izmenu i dopunu svih elemenata ovog javnog poziva i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove, ili štete koje bi takve izmene prouzrokovale zainteresovanim kupcima ili trećim licima.

6. Za sva pitanja u vezi sa ovim javnim pozivom možete se obratiti Ministarstvu na sledeću adresu:

MINISTARSTVO PRIVREDE

Beograd, Kneza Miloša 20
Telefon: 011/3642-781
e-mail: dusan.sutanovac@privreda.gov.rs