NavMenu

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao konkurs za startape iz oblasti turizma

Izvor: Zlatibor.tv Petak, 01.10.2021. 09:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Inovacioni biznis centar Zlatibor je 27.septembra raspisao konkurs za osnivanja start ap preduzeća u oblasti turizma i za stanare Start ap centra. Za ove namene je opredeljeno oko milion dinara. Aplikanti mogu da konkurišu za iznose od 300.000 do 600.000 dinara. Prema pravilima konkursa lica koja žele da konkurišu su u obavezi da obezbede 20% od vrednosti projekta. Odobrena sredstva se mogu koristiti kako za nabavku opreme, adaptaciju prostora (80%), tako i za operativne troškove (20%).

Pravo učešća u Projektu imaju fizička lica koja nemaju zaposlenje i nalaze se na evidenciji nezaposlenih ili neaktivninih NSZ, ali imaju kvalitetnu i perspektivnu poslovnu ideju za samozapošljavanje. Takođe, potrebno je da aplikanti imaju prebivalište na teritoriji opštine Čajetina. Što se tiče poslovne ideje ona mora biti vezana za obavljanje uslužnih delatnosti kao što su turizam, IT sektor, inovativne delatnosti u oblasti turizma i kreativne industrije, turističko posredovanje, turistička animacije, digitalni marketing i tome slično…

Svi prateći obrasci dostupni su u elektronskom obliku na sajtu Opštine Čajetina.

Rok za prijavu na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti zaključno sa 11.10.2021. godine putem elektronske pošte.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kako je greška administracije ukinula jedan novobeogradski bulevar - Gospodine, vi živite u Ulici Milutina Milankovića

Na dojavu da je izbio požar u beogradskoj Ohridskoj ulici, ekipa jednih dnevnih novina pre nekoliko godina odmah se uputila u ovaj vračarski sokak. Kada su stigli na odredište i uočili da nema vatrogasnih kola, od stanara su saznali da kod njih požara nema i da se možda tako nešto desilo u nekoj drugoj ulici sa istim nazivom. Ubrzo se ispostavilo da je reč o u nekoliko kilometara udaljenoj Ohridskoj u Zemunu. Ovakvi primeri u beogradskoj

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.