Izvor: Instore.rs | Petak, 01.05.2020.| 12:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

PortfoLion VC i Startup Europe Networks organizuju startup događaj 8. maja - Poziv i kompanijama iz Srbije

Ilustracija (Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com)
PortfoLion VC (investicioni fon OTP banke) i Startup Europe Networks organizuju veliki startup događaj 8. maja, a Vojvođanska Banka i OTP Grupa pozivaju sve startape iz Srbije, da se prijave za učešće u ovom događaju.

Rok za prijavu je 6. maj, a svi zainteresovani mogu da se prijave ovde.

PortfoLion VC bira podnosioce prijava, a idealni kandidat za prezentaciju svoje ideje traži sredstva za validaciju poslovnog modela, unapređenje proizvoda i razvoj poslovanja, poručuje se u saopštenju.

Preferirane industrije uključuju, ali nisu ograničene na e-trgovinu, velike podatke, IT infrastrukturu, finansijski softver, veštačku inteligenciju i mašinsko učenje.

Pet odabranih startapa će dobiti po pet minuta za prezentaciju svog rešenja, poslovnog modela i planova za rast, nakon čega će dobiti povratne informacije i savete od stručnog savetodavnog panela, koji čine Marvin Liao (investitor), Aurel Pasztor (PortfoLion VC), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) i Jimmi Fong (SEON). Ceo događaj će biti emitovan na Hopin platformi.

Jedan od govornika biće i američki preduzetnik i investitor Zak Koelius, investitor kompanije Cruise Automation, vredne milijardu dolara, koja je prodata General Motorsu.

Glavna obraćanja će biti proširena panel diskusijom o investicijama tokom i nakon krize izazvane pandemijom COVID-19 sa preduzetnicima i investitorima iz Centralne i Istočne Evrope, kao što su Andras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (investitor), Gyula Feher (Oktogon Ventures, prethodno Ustream) i Istvan Csanadi (Shapr3d).
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.