Izvor: eKapija | Subota, 25.04.2020.| 12:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Raspisan konkurs za prijem startap korisnika Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Naučno-tehnološki park Niš raspisao je javni poziv upućen startap kompanijama, kojim ih poziva u članstvo. za prijem prvih korisnika, startap kompanija osnovanih u protekle dve godine i kompanija koje se bave inovativnim delatnostima.

Javni poziv objavljen je u cilju stavljana NTP Niš u funkciju, a korisnicima se nude infrastrukturne i konsultantske usluge, kao i ostale usluge koje obuhvataju edukacije, treninge, promociju i drugo.

Pravo učešća imaju registrovani privredni subjekti koji u momentu slanja prijave postoje do dve godine koji se bave razvojem novih ili unapređenjem postojećih proizvoda, procesa i usluga u funkciji zadovoljenja tržišnih potreba i njihovo poslovanje odgovara nameni NTP Niš (inovativnost, transfer tehnologije, rast konkurentnosti, povećanje izvoza istvaranje novih radnih mesta).

Prednost u izboru imaju preduzeća aktivna u oblastima definisanim kao prioritetna u Strategiji pametne specijalizacije Republike Srbije i Strategiji razvoja veštačke inteligencije u Republici Srbiji za period 2020 –2025.

Konkurs je raspisan 24. aprila 2020. godine i biće otvoren stalno, do popune kapaciteta, a prijave će ocenjivati 15. i 30. maja 2020.godine.

Sve dodatne infomacije potražite na sajtu www.ntp.rs, na kojem se takođe mogu i preuzeti obrasci za prijavljivanje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.