Izvor: Energetski portal | Nedelja, 19.01.2020.| 15:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

PowerUp! Challenge - Prilika za startapove, skejlapove i MPS da dobiju investiciju u vrednosti do 5 mil EUR

Ilustracija (Foto: wael khalil alfuzai/shutterstock.com)
EIT InnoEnergy, evropski akcelerator iz oblasti čiste energije poziva najbolje srpske startapove, skejlapove, mala i srednja preduzeća iz oblasti energije, pametnih gradova, mobilnosti i čistih tehnologija da se prijave na PowerUp! Challenge i iskoriste jedinstvenu priliku da dobiju investiciju vrednosti do 5 mil EUR.

Kompanije koje dobiju investiciju imaće pomoć pri daljem razvoju svog proizvoda, strategiju za komercijalizaciju, predstavljanje na međunarodnom tržištu, proširenje poslovanja i nove prilike za finansiranje.

Za startapove, ova kompanije će po treći put u Srbiji organizovati i takmičenje, u sklopu PowerUp! Challenge na kojem će učesnici imati priliku da se predstave pred investitorima iz InnoEnergy-a i industrije, a pobednik će se pred najvećim evropskim kompanijama iz oblasti energije na globalnom PowerUp! takmičenju boriti za nagradu od 65.000 EUR i titulu Startapa godine.

PowerUp! Challenge je prilika za kompanije i startape iz Centralne i Istočne Evrope ostvare proboj na globalno tržištu, doprinoseći ciljevima održivog razvoja.

Da biste se učestvovali na PowerUp! izazovu, potrebno je da se prijavite do 5. marta 2020. godine putem InnoEnergy sajta https://powerup.innoenergy.com.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.