Izvor: eKapija | Sreda, 23.10.2019.| 12:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Orlandus pobednik Delta Biznis Inkubatora 2019.

(Foto: Orlandus)
Tim Orlandus pobednik je ovogodišnjeg Delta Biznis Inkubatora. Po prezentaciji startapa i biznis plana, stručna komisija odabrala je pobednika sa kojim će Delta započeti pregovore o investiciji i daljoj saradnji. Odabrana su još dva tima sa kojima će se razgovarati o nastavku saradnje: Stanarko i Electric Sparrow Automotive.

Opširnije o projektu tima Orlandus, čitajte u posebnoj vesti.

Za ovogodišnji Delta Biznis Inkubator prijavila su se 74 tima. U prvom krugu selekcije odabrano je pet timova i oni su tokom tri meseca u Inkubatoru imali redovne sastanke sa svojim mentorima i biznis konsultantom. Svi su učestvovali u online edukacijama na teme razvoja startapa: šta znači biti uspešan startap, kako ispitati tržište i koristiti marketing za promociju ideje, šta je GDPR, kako napisati biznis plan, veštine prezentacije za pet minuta itd. Takođe, učili su od stručnjaka iz Delta Holdinga i povezali se sa relevantnim ljudima za njihov poslovni poduhvat.

- Pet timova predstavilo je svoju startap ideju i biznis plan desetočlanoj komisiji koja je, nakon pažljivog slušanja i detaljnog ispitivanja, odabrala tri tima sa kojima će se početi dalji pregovori. Osam članova komisije činili su ljudi na vodećim pozicijama u svetu revizije, IT-a, marketinga, a dva člana su bila iz top menadžmenta Delta Holdinga - navodi se u saopštenju kompanije.

Podsetimo, osim preuzeća Orlandus, u Delta biznis inkubator ušle su i kompanije CargoOperator i Future Reality Systems.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.