NavMenu

CANSEE organizuje poslovnu edukaciju za preduzetnike, LEADER Projekat Srbija 2019 - Prednost mladima

Izvor: eKapija Utorak, 26.03.2019. 08:49
Komentari
Podeli
(Foto: Andresr/shutterstock.com)
CANSEE kanadsko-srpsko poslovno udruženje objavilo je konkurs za pohađanje kompletno sponzorisanog poslovnog kursa za preduzetnike pod nazivom LEADER (Leading Education and Development in Emerging Regions) Projekat Srbija 2019 – internacionalnog programa koji će biti održan od 6. do 17. maja u Beogradu u saradnji sa kanadskom poslovnom školom Ričard Ajvi, Univerziteta Zapadni Ontario i Privrednom komorom Srbije.

Ovo je četvrta godina zaredom kako CANSEE organizuje LEADER projekat, jedinstveni kanadski edukativni program u Srbiji. Tokom deset dana će najbolje svetske prakse biti podeljene sa polaznicima LEADER projekta, a sve uz pomoć pet kanadskih instruktora Ričard Ajvi škole, istakla je Mirjana Dončić Beaton, izvršna direktorka CANSEE kanadsko-srpskog poslovnog udruženja.

Kanadski LEADER Projekat je međunarodni edukativni program, koji se realizuje u osam zemalja širom sveta počev od 1991. godine. LEADER Projekat je koncipiran u vidu radionica u stilu MBA programa, posebno pripremljenih u odnosu na profil polaznika, sa ciljem da ih osposobi da uspešno razviju svoje poslovne ideje.

U LEADER Projektu Srbija 2019 učestvovaće ukupno 40 polaznika. Konkurs je otvoren za sve, a prvenstvo imaju mladi preduzetnici iz Srbije, pod uslovom da su pokrenuli sopstveno preduzeće ili su direktori ili menadžeri u startap kompaniji. Učesnici će biti odabrani iz različitih industrijskih oblasti, u skladu sa principima rodne ravnopravnosti.


Imajući u vidu da će polaznici biti, u najvećem delu, predstavnici relativno skoro osnovanih kompanija, fokus ovog desetodnevnog intenzivnog kursa biće sticanje potrebnih veština i znanja značajnih za njihov budući razvoj. Tokom održavanja kursa polaznici će, kako samostalno tako i u grupama, kreirati i predstaviti sopstvene biznis planove.
Prijave za LEADER Projekat Srbija 2019 su otvorene do 9. aprila. Za više informacija posetite www.cansee.biz
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.