Izvor: eKapija | Utorak, 26.03.2019.| 08:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

CANSEE organizuje poslovnu edukaciju za preduzetnike, LEADER Projekat Srbija 2019 - Prednost mladima

(Foto: Andresr/shutterstock.com)
CANSEE kanadsko-srpsko poslovno udruženje objavilo je konkurs za pohađanje kompletno sponzorisanog poslovnog kursa za preduzetnike pod nazivom LEADER (Leading Education and Development in Emerging Regions) Projekat Srbija 2019 – internacionalnog programa koji će biti održan od 6. do 17. maja u Beogradu u saradnji sa kanadskom poslovnom školom Ričard Ajvi, Univerziteta Zapadni Ontario i Privrednom komorom Srbije.

Ovo je četvrta godina zaredom kako CANSEE organizuje LEADER projekat, jedinstveni kanadski edukativni program u Srbiji. Tokom deset dana će najbolje svetske prakse biti podeljene sa polaznicima LEADER projekta, a sve uz pomoć pet kanadskih instruktora Ričard Ajvi škole, istakla je Mirjana Dončić Beaton, izvršna direktorka CANSEE kanadsko-srpskog poslovnog udruženja.

Kanadski LEADER Projekat je međunarodni edukativni program, koji se realizuje u osam zemalja širom sveta počev od 1991. godine. LEADER Projekat je koncipiran u vidu radionica u stilu MBA programa, posebno pripremljenih u odnosu na profil polaznika, sa ciljem da ih osposobi da uspešno razviju svoje poslovne ideje.

U LEADER Projektu Srbija 2019 učestvovaće ukupno 40 polaznika. Konkurs je otvoren za sve, a prvenstvo imaju mladi preduzetnici iz Srbije, pod uslovom da su pokrenuli sopstveno preduzeće ili su direktori ili menadžeri u startap kompaniji. Učesnici će biti odabrani iz različitih industrijskih oblasti, u skladu sa principima rodne ravnopravnosti.

Imajući u vidu da će polaznici biti, u najvećem delu, predstavnici relativno skoro osnovanih kompanija, fokus ovog desetodnevnog intenzivnog kursa biće sticanje potrebnih veština i znanja značajnih za njihov budući razvoj. Tokom održavanja kursa polaznici će, kako samostalno tako i u grupama, kreirati i predstaviti sopstvene biznis planove.
Prijave za LEADER Projekat Srbija 2019 su otvorene do 9. aprila. Za više informacija posetite www.cansee.biz
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.