Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.10.2018.| 10:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Akademija za upravljanje inovacijama od 5. do 9. novembra u Beogradu

Akademija za upravljanje inovacijama (Innovation Management Academy) osmišljena je kao petodnevni intenzivni program kome je glavni cilj da unapredi individualne i organizacione inovacione sposobnosti i time doprinese razvijanju inovacionih kompetencija.

ICT Hub Playground, saopštili su organizatori, će od 5. do 9. novembra biti mesto susreta četrdeset odabranih polaznika sa domaćim i svetskim predavačima koji su eksperti u ovoj oblasti.

Kako se navodi u saopštenju, Akademija je idealna prilika za sve one koji razmišljaju i delaju kao preduzetnici, bilo da su zaposleni u kompaniji, menadžeri inovacija ili njihovi lideri i ambasadori.

Polaznici će moći da se oslone na već isprobane i testirane metodologije i alate kako bi dobili optimalne rezultate, i da saznaju o tome šta su tačno inovativna poslovna rešenja, kako se kreira uspešna inovaciona strategija i koji su sve činioci koji pomažu osnaživanje preduzetničkog duha unutar radne organizacije.

Predavači su Afonso Rebelo de Sousa, poslovni konsultant koji je korporativno iskustvo gradio u kompanijama kao što su Adidas i Linkedin, Antonia Matjačić i Heinrich Schmid-Schmidsfelden, predstavnici kompanije WhatAVenture koja se bavi razvojem i izgradnjom biznisa na inovativan način, potom stručnjaci iz kompanija poput A1/VIP, IBM, PMI i NELT, ali i Sandra Nešić, Kosta Andrić i Dušan Vukanović, predstavnici ICT Hub tima koji kroz svoja programska rešenja nastoji da osnaže inovacije kako u startap, tako i u korporativnom poslovnom okruženju.

Program je kreiran od strane Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub. Akademiju je finansijski podržala Američka agencija za međunarodnu saradnju (USAID) i sprovodi se u okviru projekta "Igralište inovacija".


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.