Izvor: eKapija | Petak, 14.09.2018.| 10:33

Australijski marketing stručnjak savetuje srpske startape

Ilustracija (Foto: Gajus/shutterstock.com)
Švajcarski preduzetnički program ugostiće u Beogradu do 29. septembra renomiranog australijskog marketing stručnjaka Damiana Damjanovskog. On će tokom svoje posete raditi sa srpskim startapima i organizacijama koje ih podržavaju, kao što su Impact Hub i ICT Hub.

Osim toga, oprobaće se i u ulozi mentora kompanija u trci za nagradu Social Impact Award, koje će savetovati kako da unaprede svoje poslovanje i bolje razumeju tržište.

Damian Damjanovski se više od decenije bavi advertajzingom, radeći kao digitalni strateg za najveće marketinške agencije u Australiji, među kojima su BMF Advertising i Ogilvy and Mather. U svom bogatom portfoliju ima veliki broj poznatih kompanija kao što su Samsung, Coca-Cola, QANTAS, American Express, Fujifilm, KFC.

Kreator je mnogobrojnih kampanja svetskih brendova, među kojima je i "Podeli Coca-Colu", jedna od globalno najuspešnijih kampanja ikada.

Damian je vlasnik brojnih priznanja za svoj rad, a 2014. godine dobio je nagradu "30 under 30" u Sidneju. Trenutno vodi svoju marketinšku agenciju Common Ventures, razvijajući marketing startegije za brendove širom sveta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.