Izvor: eKapija | Četvrtak, 12.07.2018.| 15:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sedam timova ulazi u Delta Biznis Inkubator

Kompanija Delta Holding odabrala je sedam timova koji ulaze u Delta Biznis Inkubator.

Od 163 prijave, 27 timova pozvano je da svoju ideju odbrani pred komisijom koja je izabrala da u Inkubator uđu BNS Energy iz Beograda, Callista Fine Food (Beograd), Devana Aero (Beograd), Frigo Gel (Čačak), Hoteo (Beograd), Udruženje za lokalni razvoj Kamenica (Niš), Smart Watering Solutions (Novi Sad).

Kako navode iz Delta Holdinga, tokom tri meseca trajanja biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa mentorom, biznis konsultantom i prisustvovati edukaciji na različite biznis teme (PR, marketing, finansije, prodaja...). Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju svoj startap. Osim toga, svaki tim će dodatno dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od konkretnih kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da svoj proizvod ili uslugu testiraju na našem imanju, u hotelu, fabrici.

- Da biste napredovali morate stalno da inovirate i razvijate nove programe, projekte, proizvode. Za realizaciju ovog programa uključili smo ceo menadžment svih Deltinih članica. Dvadeset i jedan mentor iz kompanije biće na raspolaganju timovima u inkubatoru. Nadamo se da će Delta jednog dana moći da se pohvali kako je pomogla razvoj svetski poznatog proizvoda ili usluge - objašnjava Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Komisija koja je birala timove koji će ući u Delta Biznis Inkubator bila je sastavljena od 13 zaposlenih Delta Holdinga i 15 istaknutih ljudi iz drugih kompanija, banaka, revizorskih kuća, medija i sa fakulteta. Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.