Izvor: eKapija | Ponedeljak, 18.06.2018.| 10:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prijave za prvi Retail Tech hakaton do 25. juna

Ilustracija
Kompanija Delhaize Serbia će od 29. juna do 01. jula 2018. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizovati prvi Retail Tech hakaton, saopštili su organizatori.

Tema i zadatak za učesnike događaja biće "In-Store Digital Experience", dok će nagradni fond za tri najbolja rešenja iznositi ukupno 5.000 EUR. Retail Tech hakaton će se održati u centru za inovacije Playground na adresi Kralja Milana 10, a rok za prijave je 25. jun.

Koncept hakatona podrazumeva pronalaženje najboljeg rešenja na zadatu temu, a u ovom slučaju takmičari će biti inspirisani da razmišljaju u kom pravcu se mogu razvijati rešenja koja mogu dodatno da unaprede digitalno iskustvo kupaca u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, navedeno je.

Ovo je prilika da timovi, koji se sastoje od po četvoro učesnika, kreiraju inovativno softversko rešenje i pokažu znanja i veštine iz oblasti IT-a i dizajna uz biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovore na postavljeni izazov.

Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje, postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Svi zainteresovani za učešće na Retail Tech hakatonu mogu se prijaviti na stranici: hackathon.icthub.rs
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.