Izvor: eKapija | Utorak, 21.11.2017.| 14:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novosadski startap lansirao fitness aplikaciju Be Fit By Me

Aplikacija za ljubitelje fitnesa
Novosadski startap Be Fit By Me lansirao je na svetsko tržište aplikaciju Be Fit By Me koja se bavi fitnesom i zdravim životom, a otvara i nove poslovne prilike.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, aplikacija je namenjena ljubiteljima fitnesa kojima su potrebne brze i korisne informacije iz ove oblasti, kao i onima koji posluju u ovom segmentu i žele da prošire svoje tržište, povežu se sa potencijalnim saradnicima i klijentima ili ponude svoje usluge.

Aplikacija ima nekoliko specifičnosti: fitness socijalni zid, bazu podataka mesta povezanih sa fitnessom (teretane, spa i wellness centri, prodavnice sportske opreme i suplemenata) koja nude najveće popuste na usluge i proizvode, treninge u formatu koji je prilagođen korišćenju u telefonu, mogućnost kontaktiranja personalnih trenera bilo gde u svetu, fitness događaje, programe vežbanja koje su osmislili profesionalci, stotine videa sa vežbama...

Iz novosadskog startapa ističu da je aplikacija User Frendly, sa tendencijom da postane svetski informativni lider u oblasti fitnesa. Za sada je dostupna na Google Play Store-u, ali se ubrzano priprema njen izlazak i na iTunes.

Pored Srbije, aplikacija agregira ove informacije i za Veliku Britaniju i Škotsku, Irsku, Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Holandiju i Italiju, a u narednom periodu se očekuje dalje proširenje.

Aplikacija Be Fit By Me stvorena je uz podršku agencije za digitalni menadžment Motovate iz Velike Britanije, a njeno proširenje se priprema u Njujorku. Iza lansiranja ove digitalne inovacije stoji tim od dvadesetak ljudi (trenera, developera i administratora) koji je godinu dana stvarao i realizovao ideje Be Fit By Me tima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.