NavMenu

Besplatan kurs preduzetništva sa nagradnim fondom od 20.000 EUR - Prijave za Startap akademiju do 9. novembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.10.2017. 13:41
Komentari
Podeli
(Foto: Gajus/shutterstock.com)
Prijave za novu Starap alademiju otvorene su do 9. novembra, saopštio je Startit centar.

Startap akademija šestu godinu za redom pomaže domaćim preduzetnicima da dodatno razviju svoje poslovne poduhvate kroz svoj obrazovni program i mentorsku podršku najuspešnijih domaćih preduzetnika. Namenjena je startapima u ranoj fazi razvoja i usmerena je na ubrzanje njihovog razvoja, kao i na razvoj domaće startap scene.

Ove godine program je besplatan za startape, a najbolje timove očekuje nagradni fond od 20.000 EUR i dodatna podrška u daljem radu, koji obezbeđuje Telekom Srbija kroz program "mts startap ubrzanje", dodaje se u saopštenju organizatora.

Kroz program Startap Akademije do sada je prošlo više od 100 učesnika koji su uzeli preko 2 mil EUR investicija i ostvarili više od 10 mil EUR prihoda. I ove godine, precizira se, mnogi domaći iskusni preduzetnici podeliće svoje znanje i iskustvo sa učesnicima na Startap akademiji, među kojima su Branko Milutinović, jedan od osnivača i CEO kompanije Nordeus, Igor Bogićević, jedan od osnivača kompanije Seven Bridges i mnogi drugi. Posebno je važno napomenuti da će ove godine osnivač i CEO FishingBookera, jednog od najperspektivnijih domaćih startapa, Vukan Simić, uz Ivana Aksentijevića i Vukašina Stojkova biti jedan od programskih direktora.


Iako besplatna, Startap Akademija će ove godine imati najstrože kriterijume do sada — na program će biti primljeni samo startapi sa demonstriranom posvećenošću, inovativnim idejama i osnivačima motivisanim na mukotrpan rad koji je potreban za razvijanje ambicioznog biznisa, navedeno je.

Program se održava dva puta nedeljno — ponedeljkom i sredom od 18.30h do 21h. Traje tri meseca, od 13. novembra do 1. marta (uz pauzu za praznike), i održavaće se u prostorijama Startit Centra u centru Beograda.

Kandidati se mogu prijaviti putem forme OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.