Izvor: eKapija | Utorak, 12.09.2017.| 18:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Glasajte za najbolje preduzetničke ideje mladih u projektu Social Impact Award

Glasanje za biznis ideje mladih u najvećem projektu posvećenom omladinskom društvenom preduzetništvu Social Impact Award počelo je u utorak, 12. septembra, saopštili su organizatori.

Kako je navedeno, glasanje je otvoreno do 27. septembra u ponoć, a tim čija ideja dobije najviše glasova osvojiće nagradu Glas zajednice. Nagrada će timu omogućiti besplatno učešće na SIA Samitu – konferenciji koja okuplja pobednike Social Impact Award takmičenja iz 18 zemalja sveta, kao i da učestvuje u mentorskom programu i pomogne budućim finalistima projekta da usavrše svoje ideje.

Pored nagrade Glas zajednice, još tri tima koje žiri odabere dobiće podršku za poslovne ideje, u iznosu od 1.500 EUR, a sve nagrade biće dodeljene na svečanoj ceremoniji 3. oktobra u Impact Hub Beograd.

Social Impact Award je najveći projekat posvećen mladima na temu društvenog preduzetništva. Njegova misija je da promoviše društveno preduzetništvo među mladima, kroz edukaciju, inkubaciju ideja i takmičenje. Projekat sprovodi organizacija Razlivalište, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Erste Banke, Coca Cola Hellenic, Alma Quattro, Austrijske razvojne agencije i ERSTE Fondacije, navedeno je u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.