Izvor: Tanjug | Sreda, 29.03.2017.| 18:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

Srpska kompanija Honorarci najbolja na startap takmičenju u Skoplju

(Foto: Rawpixel/shutterstock.com)
Kompanija Honorarci, članica Naučno-tehnološkog parka Beograd, izabrana je za najbolji startap projekat na takmičenju startapova sa Zapadnog Balkana, koje su u Skoplju organizovali British Council Makedonija i New Mans Business Accelerator.

Honorarci.rs su osvojili prvo mesto i novčanu nagradu u iznosu od 3.000 britanskih funti, saopštio je Naučno-tehnološki park Beograd.

Na startap takmičenju svoje ideje je predstavilo 12 timova iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije, koji su prethodno imali priliku da prođu obuke za kreativno preduzetništvo u organizaciji britanske agencije NESTA i intenzivan trening prezentacionih veština koji su održali eksperti i mentori akcelaratora New Mans.

Honorarce je u Skoplju predstavljao Strahinja Vukoičić koji je istakao da mu se jako dopala energija koja je vladala tokom trajanja čitavog takmičenja.

Svi predstavnici timova i mladi preduzetnici tokom dvodnevnog treninga i takmičenja dobili su značajne smernice za dalji razvoj svojih projekata, kao i mogućnosti za podršku i finansiranje koje su dostupne u regionu, kroz privatne i institucionalne izvore finansiranja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.