NavMenu

Srpsko-austrijski startap među 50 najinovativnijih sportskih kompanija - Za rad Playerhuntera zainteresovani brendovi Adidas, Nike i Reebok

Izvor: eKapija Utorak, 21.03.2017. 13:43
Komentari
Podeli
Srpsko-austrijski startap Playerhunter našao se na listi top 50 najinovativnijih sportskih kompanija na svetu u organizaciji HYPE fondacije. Kompanija je tako dobila priliku da svoju poslovnu ideju predstavi interesnoj javnosti na nizu događaja tokom ove godine, sa finalnim predstavljanjem u okviru finala UEFA Lige šampiona, saopšteno je iz Playerhuntera.

Svoje mesto na ovoj listi Playerhunter je dobio jednoglasnom odlukom žirija i tako obezbedio priliku da na panelima, vebinarima i prezentacijama predstavi svoju ideju i rad vrhunskim sportskim brendovima, klubovima i direktorima, među kojima su Adidas, Nike i Reebok. Takođe, kompanija će tim putem imati i priliku da se upozna sa brojnim investicionim kućama i pojedincima i ostvari potencijalnu saradnju.

- Ova nagrada predstavlja ogromnu inspiraciju za naš tim i eksterne saradnike i potvrda je da domaća tech i startap zajednica može razviti i promovisati proizvod na najvišem svetskom nivou - izjavio je Darko Mandić, direktor marketinga Playerhunter-a.

Prema njegovim rečima, vizija Playerhunter-a je digitalizacija komunikacije u sportu i omogućavanje svim zainteresovanima za fudbal da budu uspešni u svojim karijerama, bez obzira na to odakle dolaze i koje početne uslove imaju.

Playerhunter je srpsko-austrijski tech startap, koji predstavlja besplatnu sportsku platformu, odnosno društvanu mrežu za regrutovanje, koja omogućava sportistima, klubovima, menadžerima i skautima da se povežu i ostvare saradnju.

Kao poseban cilj, Playerhunter ima povećanje vidljivosti igrača nižih liga, koji inače nemaju nemaju šansu da se predstave na tržištu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.