NavMenu

Završen komunikacijski projekat "Štartaj, Slovenija!" - Na policama Interspara proizvodi devet mladih preduzetnika

Izvor: eKapija Utorak, 27.12.2016. 13:45
Komentari
Podeli
Emitovanjem poslednje epizode televizijskog serijala "Štartaj, Slovenija!" završen je istoimeni slovenački komunikacijski projekat, koji je postigao i prevazišao sve ciljeve koje su tri partnera - Spar Slovenija, medijska kuća Pro Plus i agencije Formitas i Direct Media Komunikacije, postavili u decembru 2015. godine, saopšteno je iz Direct Medie.

Tokom trajanja projekta, nastalog na ideji podrške preduzetništvu mladih, na televiziji Slovenija Pop TV predstavljeno je 12 preduzetnika i 12 proizvoda koji su dobili svoje mesto na prodajnim policama u megamarketima Interspara. Uz pomoć potrošača, na kraju projekta izabran je Hit proizvod 2016. - prirodni dezodorans u kremi Nelipot, koji ostaje na policama megamarketa Interspar.

I drugi mladi preduzetnici, učesnici serijala, dogovorili su sa kompanijom Spar Slovenija jednogodišnju saradnju, pa tako na policama ostaje devet proizvoda.

- S obzirom na rezultate, angažovanost, volju i posvećenost svih koji su bili uključeni, za mene su svi pobednici. Još jednom im čestitam na svemu što su postigli u ovim mesecima - rekao je generalni direktor Spar Slovenija Igor Mervič, navodeći da kompanija na nastavak priče gleda sa optimizmom.

Iza ideje i realizacije projekta u komunikacijskom smislu stoji tim agencije Direct Media Komunikacije iz Slovenije i partnerske kreativne agencije Formitas.

- Kada nam brendovi pripovedaju priče, kada su nam blizu i čiji smo deo mi sami, s njima se lakše povezujemo. Kada su brendovi spremni da urade nešto za nas i da nam pomognu na putu do ostvarivanja vlastitih ciljeva, identifikacija je još veća. "Štartaj Slovenija!" temelji se na konceptu kokreiranja vrednosti brenda zajedno sa njegovim potrošačima, u cilju povećanja vrednosti svih brendova koji učestvuju u projektu, a preko visoke uključenosti ciljnih potrošača - kaže Mitja Tuškej, direktor Direct Media Komunikacije iz Ljubljane, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.