NavMenu

Friend Recap se posle nagrade na CATCH 2016 sprema za svetsko tržište

Izvor: IloveZrenjanin Nedelja, 09.10.2016. 16:39
Komentari
Podeli
(Foto: ronstik/shutterstock.com)
Friend Recap, inovativni startap brenda Outmagine, jedan je od tri pobednika na CATCH 2016, pitch challenge događaju u organizaciji berlinskog investicionog fonda Foundcenter, održanom u Beogradu.

Ognjen Vlaškalin, jedan od koosnivača, kaže da je tokom tri dana predstavljeno je 43 projekta finalista izabranih među preko 900 prijavljenih startapa iz 32 zemlje.

- Sjajno je biti prepoznat kao jedan od najperspektivnijih startapa na tržištu! Zahvalni smo Foundcenteru na sjajnoj organizaciji i pruženoj šansi da CATCHujemo svoje snove. Pred nama je uzbudljiv period pun izazova, kroz koji ćemo verujem, s obzirom na talentovanu i posvećenu Outmagine ekipu, opravdati poverenje investitora - dodao je suosnivač Outmagine inkubatora Ognjen Vlaškalin.

Mirko Topalski, generalni direktor (CEO) i suosnivač Outmagine projekta, koji je i generalni direktor (CEO) novosadske kompanije za razvoj video igara, Eipix Entertainment, trenutno se nalazi u Americi, gde postavlja osnove za uspeh projekta Friend Recap na svetskom tržištu.

"Be a Better Friend", slogan startapa Friend Recap, opisuje misiju projekta – razvoj društvene mreže koja vas povezuje sa osam najbližih prijatelja, filtrirajući zabavne momente i važne novosti koje se razmenjuju među ljudima koji su jedni drugima zaista važni.

Friend Recap, umesto da traži tačke koje povezuju veliki broj potencijalnih korisnika, ističe i nagrađuje ljudske veze koje već postoje, koje su posebne i koje vredi izvući iz bučnog algoritma društvenih mreža.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.