NavMenu

Izazov za startape - SAP radionica 4. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 13.09.2016. 18:42
Komentari
Podeli
Kompanija SAP održaće 4. oktobra u StartIt centru u Beogradu radionicu za startape HCP Challenge 2016. Cilj radionice je okupljanje najinovativnijih startap kompanija iz Centralne i Istočne Evrope (CEE) koji se bave Big data, IoT, analitikom u realnom vremenu i prediktivnom analitikom. SAP će im omogućiti sve neophodne alate kako bi mogli da izgrade i skaliraju svoju ideju u realno poslovanje na SAP HANA Cloud platformi.

Prošle godine HCP Challenge okupio je više od 150 učesnika na radionici, kreirano je 25 aplikacija, a tri pobedničke inovativne aplikacije predstavljene su poslovnoj publici širom CEE regiona. HCP Challenge je podržan od strane kompanija Eleven i SAP.

Za sve start-upe, mlade preduzetnike, programere, studente, kao i već aktivne kompanije, koji traže mogućnost da brzo prošire, izgrade i pokrenu poslovne aplikacije, HCP Challenge je odlična prilika.

Sve startap kompanije, programeri ili studenti koji se prijavljuju za HCP Challenge potrebno je da do 10. novembra pošalju 3-minutni video u kojem objašnjavaju svoju ideju i kako ona može da se realizuje uz pomoć HCP. Biće izabrano 10 finalista, među kojima će žiri odlučivati o tri najinovativnije aplikacije.


Pobednici HCP Challenge dobijaju besplatno korišćenje pune verzije HCP-a tokom 12 meseci, zatim tehničku podršku, besplatno učešće na tri SAP Forum događaja u okviru CEE, kao i štand na lokaciji (regularni/standardni partner događaja) ili potencijalno učešće na Demo Jam sesijama, odnosno diskusijama za okruglim stolom na SAP događajima u okviru CEE.

Više informacija o SAP radionici i načinu prijavljivanja možete pronaći OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.