NavMenu

Otvoren novi konkurs za IT preduzetnike - Počelo prijavljivanje za ICT Hub Startup program

Izvor: eKapija Sreda, 07.09.2016. 15:19
Komentari
Podeli
(Foto: PureSolution/shutterstock.com)
Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva ICT Hub, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, pokrenuo je ICT Hub Startup program za sve koji žele da pokrenu sopstveni IT biznis.

Svi koji žele da pokrenu sopstveni IT biznis imaju priliku da se prijave na ICT Hub Startup program, predstave svoju preduzetničku ideju i potencijalno dobiju sva potrebna znanja i podršku za realizaciju svog projekta.

Program obuhvata obuke i radionice za realizaciju startapa u trajanju od sedam meseci, a odabrani timovi će dobiti priliku da se povežu sa relevantnim stručnjacima i potencijalnim investitorima iz oblasti informacionih tehnologija. Pet posebno odabranih timova će imati i priliku da besplatno prođu ceo program.

Kriterijumi za izbor su originalnost, izvodljivost i tržišna relevantnost ideje, kao i kapacitet članova tima da je realizuju. Pet posebno odabranih timova će imati i priliku da besplatno prođu ceo program.

Prijave na konkurs traju do 26. septembra, a program će biti sproveden od oktobra 2016. do maja 2017. godine. Više informacija o programu nalazi se na linku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.