NavMenu

Srpska firma "Lemić Group" završila veliki posao u Rusiji - Otvaranje tržnog centra "Monpansje" u Sankt Peterburgu 26. septembra

Izvor: eKapija Sreda, 24.09.2014. 09:00
Komentari
Podeli

Od zemunske ulice Musorgskog broj 2 do grada u kome je živeo i radio poznati ruski kompozitor Modest Musorgski u Sankt Peterburgu, firma "Lemić Group" je stigla svojim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom i znanjem. Grad koji je od osnivanja bio otvoren za arhitektonske uticaje sa zapada, otvorio je svoja vrata i za naše neimare.

Kako kažu u kompaniji "Lemić" u proteklih godinu i po dana uložili su veliki trud u izvođenje radova na projektu novog tržnog centra "Monpansje" sa fasadom i enterijerom nesvakidašnjih boja. Radovi su se izvodili i u vreme teških zimskih uslova ovog grada, gde je srednja godišnja temperatura 5,4 stepeni Celzijusa.

Tržni centar ima ukupno pet spratova, više od 60.000 m2, a u okviru njega i karakterističnu svetlosnu kupolu, sa posebno izrađenim staklima veselih boja.

Radovi zemunske kompanije (više od 20.000 m2) su obuhvatali sledeće segmente:

- fasada zajedno sa brisolejima i žaluzinama, nemačkog proizvođača SCHUCO, profilni sistemi SCHUCO FW50+ HI, SCHUCO ADS 70 HI, SCHUCO 50 NI


- ventilisana fasada od aluminijumskih kompozitnih panela japanskog proizvođača "Mitsubishi", tipa ALPOLIC
- ventilisana fasada od keramogranita
- aluminijumska bravarija
- aluminijumsko – staklarski radovi na impozantnoj kupoli
- staklarski radovi – oblaganje liftova
- ograde od inoksa i ograde u kombinaciji staklo - inoks
- nadstrešnice sa lučnim staklima.

- Danas sa ponosom možemo da objavimo i našoj javnosti da je otvaranje tržnog centra u petak, 26. septembra - ističu u kompaniji "Lemić".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.