Izvor: eKapija | Utorak, 23.09.2014.| 15:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Položen kamen temeljac za "pametnu zgradu" Societe Generale banke - Za zdanje u blizini "Arene" namenjeno 14,5 mil EUR

Societe Generale Srbija postavila je kamen temeljac za novu poslovnu zgradu koju gradi za svoje potrebe u partnerstvu sa "IMEL grupom". Neto vrednost projekta je 17 milijardi dinara, odnosno oko 14,5 mil EUR. Ova savremena zgrada klase A, biće sagrađena u Bulevaru Zorana Đinđića, u blizini beogradske "Arene", u poslovnom centru Novog Beograda.

Societe Generale Srbija i "IMEL Group" nedavno su potpisale su ugovor o kupovini 80% novog poslovnog prostora, koji će izgraditi "IMEL Group" u blizini upravne zgrade Societe Generale Srbija, da bi se povezali svi timovi i unapredilo poslovanja banke u Srbiji.

- Novu zgradu gradimo da bismo objedinili sve celine, ali i da bismo stvorili bolje uslove za unapređenje poslovanja u Srbiji. S obzirom na to da gradimo u skladu sa najvišim ekološkim standardima, takav pristup istovremeno je i odraz odgovornog poslovanja i nastojanja Societe Generale Srbija da kreira trajne vrednosti - kazao je Goran Pitić, predsednik Upravnog odbora Societe Generale Srbija.

- Veoma smo ponosni što nam je Societe Generale banka ponovo ukazala poverenje da izgradnjom još jednog objekta za njih krunišemo višedecenijski razvoj Bloka 21. Uvereni smo da ćemo ga, kao i do sada, kvalitetom, stručnošću i brzinom opravdati - rekao je Mirko Urošević, generalni direktor "IMEL grupe".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.